Povezane vesti

Pevač (68) otkrio da mu je narušeno zdravlje posle virusa: "Uništeni su mi pluća, srce, prostata i bubreg"

Pevač (68) otkrio da mu je narušeno zdravlje posle virusa: "Uništeni su mi pluća, srce, prostata i bubreg"

Blic pre 10 sati
Preležana bolest mu je pogoršala stanje pluća, srca i bubrega. Prihvata medicinske savete i trudi se da se oporavi. Pevač Hasan Dudić otkrio je da mu je narušeno zdravstveno stanje, te da i dalje ima posledice od korona virusa koji je preboleo. Kako… »
"Uništeni su mi srce, pluća, bubrezi, prostata..." Naš pevač godinama živeo u hotelu, sad je u teškom stanju

"Uništeni su mi srce, pluća, bubrezi, prostata..." Naš pevač godinama živeo u hotelu, sad je u teškom stanju

Telegraf pre 10 sati
Jedva preživljava. Pevač Hasan Dudić otkrio je da se i dalje bori sa zdravljem, koje mu je narušeno 2019. godine, kada je imao koronu. Kako i sam kaže, od tada ne može da se oporavi, a bolest je na njega ostavila velike posledice. - Bio sam skoro na… »
"Uništena su mi pluća, srce, prostata i bubreg" Pevač otkrio da mu je narušeno zdravlje: Poslat na lečenje: Moram da idem na 3…

"Uništena su mi pluća, srce, prostata i bubreg" Pevač otkrio da mu je narušeno zdravlje: Poslat na lečenje: Moram da idem na 3…

Kurir pre 11 sati
Hasan Dudić otkrio je da mu je narušeno zdravstveno stanje. Kako je priznao, i dalje se bori sa posledicama korona virusa koji je zarazio čitav svet 2019. godine. - Bio sam skoro na pregledima, rekli su mi da idem u banju. Moram da idem na tri nedelje… »

Vesti dana »