Povezane vesti

Vučić: Istraživanja mi služe da nešto naučim, ono što se govori o IPSOS-ovom istraživanju nije tačno

Vučić: Istraživanja mi služe da nešto naučim, ono što se govori o IPSOS-ovom istraživanju nije tačno

NIN pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ono što se govori u javnosti o istraživanju IPSOS-a za decembar nije tačno i naglasio da mu to istraživanje, kao i druga, služi da nauči nešto o stavoma građana. "Sinoć sam dobio Ipsosovo… »
Vučić o najnovijem istraživanju: "Ono što objavljuju funkcioneri SNS nije tačno, istina je drugačija!"

Vučić o najnovijem istraživanju: "Ono što objavljuju funkcioneri SNS nije tačno, istina je drugačija!"

Telegraf pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ono što se govori u javnosti o istraživanju IPSOS-a za decembar nije tačno i naglasio da mu to istraživanje, kao i druga, služi da nauči nešto o stavoma građana. "Sinoć sam dobio Ipsosovo… »
Aleksandar Vučić: Budale se hvale u javnosti o istraživanjima javnog mnjenja

Aleksandar Vučić: Budale se hvale u javnosti o istraživanjima javnog mnjenja

Danas pre 13 sati
Budale se hvale u javnosti, kaže Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, odgovarajući na pitanje novinarke Pinka da obelodani najnovije istraživanje Ipsos stratedžik marketinga. On je negirao da su nalazi koji se objavljuju po društvenim mrežama tačni. –… »

Vesti dana »