Povezane vesti
Vučić: Istraživanja mi služe da nešto naučim, ono što se govori o IPSOS-ovom istraživanju nije tačno
NIN pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ono što se govori u javnosti o istraživanju IPSOS-a za decembar nije tačno i naglasio da mu to istraživanje, kao i druga, služi da nauči nešto o stavoma građana. "Sinoć sam dobio Ipsosovo… »
Vučić o najnovijem istraživanju: "Ono što objavljuju funkcioneri SNS nije tačno, istina je drugačija!"
Telegraf pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ono što se govori u javnosti o istraživanju IPSOS-a za decembar nije tačno i naglasio da mu to istraživanje, kao i druga, služi da nauči nešto o stavoma građana. "Sinoć sam dobio Ipsosovo… »
Aleksandar Vučić: Budale se hvale u javnosti o istraživanjima javnog mnjenja
Danas pre 13 sati
Budale se hvale u javnosti, kaže Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, odgovarajući na pitanje novinarke Pinka da obelodani najnovije istraživanje Ipsos stratedžik marketinga. On je negirao da su nalazi koji se objavljuju po društvenim mrežama tačni. –… »
Vesti dana »
Mladić krvnički pretučen ispred noćnog kluba u Beogradu Nepoznati napadač mu naneo stravične povrede: Potukli se zbog devojke?
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Opozicija tvrdi da su kandidati nacionalnih manjina za Savet REM povezani sa SNS
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Potreban partner za održivo rešenje" Nikodijević: Neće biti privatizacije Apoteke Beograd
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
NATO zemlja diže specijalne tornjeve Duž granice leže tela umrlih, dežuraće više hiljada ljudi! "Vi stvarnu pretnju ni ne vidite"
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana