Povezane vesti
"Imam potres mozga, slomljena rebra, vilicu, šavove" Klavijaturista brutalno pretučen na proslavi u Hrvatskoj
Telegraf pre 1 dan
Klavijaturista benda "Džoj" Damir Riđan (50) pretučen je na jednoj božićnoj proslavi. On je to potvrdio za hrvatske medije. - Imam potres mozga, slomljena rebra, vilicu, šavove. Napalo me njih 15–20. Dva dana sam proveo na hitnoj, sad sam na kućnom… »
Čovek u Hrvatskoj skinuo gaće uz pesmu Nade Obrić! Skandalozan snimak s proslave na kojoj je pretučen muzičar
Telegraf pre 1 dan
Božićno okupljanje Sindikata autobuskog i tramvajskog saobraćaja Hrvatska - Zagreb pretvorilo se u događaj o kojem će se još dugo pričati. Negativno. Umesto mirne praznične proslave, veče je obiležilo neprimereno ponašanje, incidenti i fizički napad na… »
Skinuo gaće uz pesmu Nade Obrić: Šok-snimak sa proslave na kojoj je pretučen muzičar
Blic pre 18 sati
Sindikat je osudio ponašanje odgovornih i najavio isključenje učesnika incidenta iz članstva. Klavijaturista Damir Riđan bio je pretučen, zadobio je teške telesne povrede Božićna proslava Sindikata autobuskog i tramvajskog saobraćaja Hrvatske u Rugvici… »
Klavijaturista brutalno pretučen u Zagrebu: "Polomljena su mi rebra, vilica..." FOTO
B92 pre 19 sati
Klavijaturista benda "Džoj" Damir Riđan pretučen je na jednoj božićnoj proslavi. Klavijaturista benda "Džoj" Damir Riđan (50) potvrdio je za hrvatske medije da je pretučen u Zagrebu na jednoj božićnoj proslavi. "U šoku sam. U 30 godina karijere nikad… »
"Slomili su mi rebra, vilicu, dobio sam potres mozga" Brutalno pretučen hrvatski muzičar na proslavi: Na mrežama se širio…
Blic pre 20 sati
Incident se desio na prijemu Sindikata zaposlenika ZET-a, gde je situacija eskalirala u nasilje. Članovi benda i organizator proslave osudili su nasilni postupak pojedinaca Klavijaturista benda "Džoj" Damir Riđan (50) pretučen je na jednoj božićnoj… »
Brutalno pretučen bivši muzičar poznate pevačice: Imam potres mozga, polomljena rebra, vilicu, šavove - Gosti se penjali na…
Kurir pre 20 sati
Klavijaturista benda Joy i nekadašnji saradnik poznate hrvatske pevačice Maje Šuput, pedesetogodišnji Damir Riđan brutalno je pretučen. On je napadnut na božićnoj zabavi ZET-ovaca u Zagrebu. - U šoku sam. U 30 godina karijere nikada niko nije napravio… »
"Slomili su mi rebra": Oglasio se brutalno pretučeni muzičar nakon stravičnog snimka sa proslave sa golim tipom
Mondo pre 20 sati
Klavijaturista benda "Džoj" Damir Riđan (50) pretučen je na jednoj božićnoj proslavi. Na jednom, prijemu, situacija se otrgla kontroli, a snimak sa proslave se širio na mrežama. Damir Riđan se ovim povodom oglasio za hrvatske medije. - Imam potres mozga… »
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ: Danas i sutra moguće stvaranje snežnog pokirvača visine do 40 centimentara
RTV pre 11 minutajoš 29 povezanih
Ukrajina objavila kompletan mirovni plan od 20 tačaka napravljen sa Amerikom
Euronews pre 46 minutajoš 29 povezanih