Povezane vesti

Opljačkan glumac iz serije "Selo gori, a baba se češlja": Na krsnu slavu mu ukrali dedovinu i naneli nenadoknadivu štetu

Opljačkan glumac iz serije "Selo gori, a baba se češlja": Na krsnu slavu mu ukrali dedovinu i naneli nenadoknadivu štetu

Kurir pre 3 sata
Kultna TV serija "Selo gori, a baba se češlja“ i u reprizi koja je u toku na RTS pomera granice gledanosti, donoseći veliku radost fanovima ovog kapitalnog autorskog dela Radoša Bajića. I dok se mnogi raduju, jedan od protagonista serije, koji je kao… »
Opljačkan glumac iz serije "Selo gori, a baba se češlja": Lopovi ga ojadili na krsnu slavu

Opljačkan glumac iz serije "Selo gori, a baba se češlja": Lopovi ga ojadili na krsnu slavu

B92 pre 3 sata
Glumac iz serije "Selo gori, a baba se češlja", Apostol Apostolović, tvrdi da je u danima oko Svetog Nikole, organizovana banda posekla njegove stoletne jasike. Kultna TV serija "Selo gori, a baba se češlja" i u repriznimm terminima pomera granice… »
Opljačkan glumac iz serije "Selo gori, a baba se češlja", oglasio se: Na krsnu slavu Sveti Nikola mu ukrali dedovinu i naneli…

Opljačkan glumac iz serije "Selo gori, a baba se češlja", oglasio se: Na krsnu slavu Sveti Nikola mu ukrali dedovinu i naneli…

Blic pre 5 sati
Šteta je ne samo finansijska već i emocionalna Apostol apeluje na odgovorne da hitno reaguju i zaustave nelegalnu seču i krađu šume. Kultna TV serija "Selo gori, a baba se češlja“, Radoša Bajića i dan danas je jedna od najomiljenijih. I dok se mnogi… »
Opljačkan domaći glumac: Na krsnu slavu mu ukrali dedovinu, šteta nenadoknadiva

Opljačkan domaći glumac: Na krsnu slavu mu ukrali dedovinu, šteta nenadoknadiva

Mondo pre 4 sati
Apostol Apostolović, glumac koji je igrao u domaćim Tv serijama, a pamtimo ga i po ulozi u "Selo gori a baba se češlja", tvrdi da je opljačkan u danima oko Svetog Nikole, kada je, kako je rekao, organizovana banda posekla njegove stoletne jasike. U… »
„Ja sam to čuvao za moje unuke“: Opljačkan glumac iz serije „Selo gori, a baba se češlja“

„Ja sam to čuvao za moje unuke“: Opljačkan glumac iz serije „Selo gori, a baba se češlja“

Nova pre 4 sati
Naturščik Apostol Apostolović, koji je popularnost stekao u seriji "Selo gori, a baba se češlja", požalio se jer mu je neko posao šumu. Traktorista Aca iz kultne serije „Selo gori, a baba se češlja“ izjavio je za medije da je u danima oko Svetog Nikole… »
Opljačkali glumca iz "Selo gori, a baba se češlja", na krsnu slavu mu ukrali dedovinu: "Nenadoknadivo je"

Opljačkali glumca iz "Selo gori, a baba se češlja", na krsnu slavu mu ukrali dedovinu: "Nenadoknadivo je"

Telegraf pre 5 sati
Kultna TV serija "Selo gori, a baba se češlja" i u reprizi koja je u toku na RTS pomera granice gledanosti, donoseći veliku radost fanovima ovog kapitalnog autorskog dela Radoša Bajića. I dok se mnogi raduju, jedan od protagonista serije, koji je kao… »
Opljačkan glumac iz serije „Selo gori, a baba se češlja“: Na krsnu slavu mu ukrali dedovinu i naneli ogromnu štetu

Opljačkan glumac iz serije „Selo gori, a baba se češlja“: Na krsnu slavu mu ukrali dedovinu i naneli ogromnu štetu

Večernje novosti pre 5 sati
GLUMAC iz serije "Selo gori, a baba se češlja", Apostol Apostolović, tvrdi da je u danima oko Svetog Nikole, organizovana banda posekla njegove stoletne jasike. Foto: V. Danilov Kultna TV serija "Selo gori, a baba se češlja“ i u reprizi koja je u toku na… »

Vesti dana »