Povezane vesti
Zbiljić sumirao polusezonu: Znam da Vojvodina može još više
RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Kada pogledam tabelu, zadovoljan sam, ali kada pogledam potencijal - znam da možemo još više, izjavio je predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Dragoljub Zbiljić, koji je sumirao polusezonu u Superligi Srbije. Fudbaleri Vojvodine su jesenji deo… »
Cilj je titula, Vojvodina može da dostigne večite: Zbiljić sumirao najuspešniju polusezonu u novoj istoriji kluba!
Hot sport pre 2 sata
Dragoljub Zbiljić sumirao polusezonu: Znam da možemo još više! Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Dragoljub Zbiljić analizirao je učinak kluba u dosadašnjem toku Superlige Srbije, pa tako za zvanični sajt kluba je imao izlaganje poručivši da je… »
Zbiljić: Vojvodina je stabilan klub, Novi Sad živi za povratak Dušana Tadića
RTS pre 2 sata
Kada pogledam tabelu, zadovoljan sam, ali kada pogledam potencijal - znam da možemo još više, izjavio je predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Dragoljub Zbiljić, koji je sumirao polusezonu u Superligi Srbije. Fudbaleri Vojvodine su jesenji deo u… »
Dragoljub Zbiljić: Novi Sad živi za povratak Dušana Tadića
Kurir pre 2 sata
Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina, Dragoljub Zbiljić analizirao je učinak kluba u dosadašnjem toku Super lige Srbije. – Kada pogledam tabelu, zadovoljan sam, ali kada pogledam potencijal – znam da možemo još više. Treće mesto nije slučajno, ono je… »
"Kad se to desi, bićemo spremni": Vojvodina ne odustaje od Dušana Tadića
Mondo pre 2 sata
Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić sumirao je jesenji deo sezone i otkrio ambicije kluba u budućnosti. Prvi čovek novosadskog kluba ne odustaje od ideje da vrati Dušana Tadića na mesto gde je počeo svoju igračku karijeru. Vojvodina je trenutno… »
Dragoljub Zbiljić sumirao polusezonu fudbalera Vojvodine: "Znam da možemo još više"
Dnevnik pre 2 sata
Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina, Dragoljub Zbiljić analizirao je učinak "stare dame" u dosadašnjem toku Superlige Srbije. – Kada pogledam tabelu, zadovoljan sam, ali kada pogledam potencijal – znam da možemo još više. Treće mesto nije slučajno, ono… »
Zbiljić: Vojvodina potpuno stabilan klub
Politika pre 2 sata
Sve obaveze se izmiruju na vreme, poslujemo transparentno i u skladu sa propisima, kaže predsednik fudbalskog kluba Vojvodina. Kada pogledam tabelu, zadovoljan sam, ali kada pogledam potencijal - znam da možemo još više, izjavio je predsednik fudbalskog… »
Zbiljić: "Ne odustajem od snova, a to su - titula i Dušan Tadić u Vojvodini!"
Sportske.net pre 3 sata
Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina, Dragoljub Zbiljić analizirao je učinak kluba u dosadašnjem toku Mocart Bet Super lige Srbije. On je dao opširan intervju za Youtube kanal SD Vojvodina, koji prenosimo u celosti. "Kada pogledam tabelu, zadovoljan… »
Vesti dana »
Od 1. januara novi uslovi za penzionisanje žena u Srbiji! Šta se menja i ko bi trebalo da reaguje uskoro
Blic pre 11 minutajoš 33 povezane
Skupština usvojila zaključke povodom izveštaja EK o Srbiji i više odluka
RTS pre 4 satijoš 42 povezane
Da li je i oružje, ukradeno iz policijskih stanica u Nišu i Doljevcu, završilo u Americi?!
Rešetka pre 6 satijoš 11 povezanih
Ovo je prvi potez novog trenera Partizana: Penjaroja odmah obavio najvažniji sastanak u klubu
Mondo pre 3 satajoš 58 povezanih
Jovana Jeremić se oglasila nakon vesti o Deinoj trudnoći: Uputila emotivne reči koleginici
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih