Povezane vesti
Gradonačelnik Niša: Iz gradskog budžeta subvencije ugostiteljima za ugradnju filtera za vazduh
Serbian News Media 23.12.2025
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će Grad subvencionisati ugradnju filtera u ugostiteljskim objektima kako bi se smanjilo zagađenje vazduha u tom mestu. „Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo… »
Gradonačelnik Niša: Iz gradskog budžeta subvencije ugostiteljima za ugradnju filtera za vazduh
Nova ekonomija 23.12.2025
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će Grad subvencionisati ugradnju filtera u ugostiteljskim objektima kako bi se smanjilo zagađenje vazduha u tom mestu. „Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo… »
Gradonačelnik: Subvencije za ugostitelje da bi ugradili filtere
Niške vesti 23.12.2025
„Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo troškova morati da plate ugostitelji, ali probaćemo da kroz određeni broj rata ugostiteljima omogućimo da plate filtere još lakše. Tako ćemo dobiti da filteri budu ugrađeni odmah“… »
Vesti dana »
Jokić režirao pobedu gotovo bez poena: Srbin “nestao” kao strelac, ali dominirao na potpuno drugačiji način – Embid, standardno, nije igrao!
Hot sport pre 19 minutajoš 26 povezanih
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 25 minutajoš 18 povezanih
Prestanak padavina, uz jak vetar: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
N1 Info pre 54 minutajoš 17 povezanih
Teretna vozila na graničnim prelazima satima čekaju na izlaz, na pojedinim deonicama ima snega na putu
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran najavio jače odmazde nakon smrti Laridžanija, nastavljeni napadi na Izrael
Insajder pre 14 minutajoš 4 povezane