Povezane vesti
Gradonačelnik Niša: Iz gradskog budžeta subvencije ugostiteljima za ugradnju filtera za vazduh
Serbian News Media pre 1 sat
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će Grad subvencionisati ugradnju filtera u ugostiteljskim objektima kako bi se smanjilo zagađenje vazduha u tom mestu. „Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo… »
Gradonačelnik Niša: Iz gradskog budžeta subvencije ugostiteljima za ugradnju filtera za vazduh
Nova ekonomija pre 2 sata
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će Grad subvencionisati ugradnju filtera u ugostiteljskim objektima kako bi se smanjilo zagađenje vazduha u tom mestu. „Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo… »
Gradonačelnik: Subvencije za ugostitelje da bi ugradili filtere
Niške vesti pre 3 sata
„Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo troškova morati da plate ugostitelji, ali probaćemo da kroz određeni broj rata ugostiteljima omogućimo da plate filtere još lakše. Tako ćemo dobiti da filteri budu ugrađeni odmah“… »
Vesti dana »
Koji su rokovi za podnošenje zahteva za refakciju akcize na gorivo za poljoprivrednike
Jug press pre 2 satajoš 33 povezane
"Biće dobra majka" Mladen Mijatović o trudnoći voditeljke Dee Đurđević sa kojom je 10 godina bio u vezi: Nakon raskida našla Lazara sa kojim čeka bebu
Blic pre 14 minutajoš 26 povezanih
BIRN: Kako su revolveri sa policijskim oznakama iz Srbije završili u rukama američkih prodavaca oružja?
N1 Info pre 9 satijoš 11 povezanih
Poznat termin: Evo kada će se Penjaroja prvi put obratiti javnosti kao novi trener Partizana!
Hot sport pre 4 satijoš 58 povezanih
Ana Brnabić se izvinila kolegama iz opozicije zato što ih je nazvala izdajnicima
Danas pre 2 satajoš 42 povezane