Povezane vesti
Gradonačelnik Niša: Iz gradskog budžeta subvencije ugostiteljima za ugradnju filtera za vazduh
Serbian News Media 23.12.2025
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će Grad subvencionisati ugradnju filtera u ugostiteljskim objektima kako bi se smanjilo zagađenje vazduha u tom mestu. „Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo… »
Gradonačelnik Niša: Iz gradskog budžeta subvencije ugostiteljima za ugradnju filtera za vazduh
Nova ekonomija 23.12.2025
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će Grad subvencionisati ugradnju filtera u ugostiteljskim objektima kako bi se smanjilo zagađenje vazduha u tom mestu. „Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo… »
Gradonačelnik: Subvencije za ugostitelje da bi ugradili filtere
Niške vesti 23.12.2025
„Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo troškova morati da plate ugostitelji, ali probaćemo da kroz određeni broj rata ugostiteljima omogućimo da plate filtere još lakše. Tako ćemo dobiti da filteri budu ugrađeni odmah“… »
Vesti dana »
SAD: Ormuski moreuz je otvoren, Iran plasira netačne informacije
Politika pre 26 minutajoš 57 povezanih
Poslednje zbogom: Poznato vreme i mesto sahrane legendarnog Duška Vujoševića!
Hot sport pre 1 satjoš 157 povezanih
Došao je do granice i rekao: "Nemam papire, ali moram na Draženovu sahranu" i u Hrvatskoj su cenili Duška: "Zakazivao treninge u 6 ujutro, a ko ne bi došao..."
Kurir pre 1 satjoš 94 povezane
Vremenska prognoza Srbije: zahlađenje sa mrazem i pljuskovima do subote, stabilnije za Vaskrs
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 44 povezane
Poznato kad Zvezda i Partizan igraju derbi u Superligi: Crno-bele čeka pakao pre Marakane
Mondo pre 5 minutajoš 43 povezane