Povezane vesti
Gradonačelnik Niša: Iz gradskog budžeta subvencije ugostiteljima za ugradnju filtera za vazduh
Serbian News Media pre 24 dana
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će Grad subvencionisati ugradnju filtera u ugostiteljskim objektima kako bi se smanjilo zagađenje vazduha u tom mestu. „Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo… »
Gradonačelnik Niša: Iz gradskog budžeta subvencije ugostiteljima za ugradnju filtera za vazduh
Nova ekonomija pre 24 dana
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović najavio je danas da će Grad subvencionisati ugradnju filtera u ugostiteljskim objektima kako bi se smanjilo zagađenje vazduha u tom mestu. „Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo… »
Gradonačelnik: Subvencije za ugostitelje da bi ugradili filtere
Niške vesti pre 24 dana
„Mi ćemo finansirati deo troškova da se nabave ti filteri, dok će deo troškova morati da plate ugostitelji, ali probaćemo da kroz određeni broj rata ugostiteljima omogućimo da plate filtere još lakše. Tako ćemo dobiti da filteri budu ugrađeni odmah“… »
Vesti dana »
Ministarstvo: Stavljena pod kontrolu situacija na deponiji Doboko, kvar saniran
Nova pre 3 minutajoš 22 povezane
EPS: Produžen rok za popuste za decembarske račune do 24. januara
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 29 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Ukrajinska delegacija stigla u SAD na nove pregovore o pripremi mirovnog sporazuma s Rusijom
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih