Povezane vesti
Okitio kuću porukom "(Z)nam (D)a vam (S)meta", neko mu presekao kablove zbog ustaškog pozdrava (VIDEO)
N1 Info pre 3 sata
Okićena kuća iz naselja kod Slavonskog Broda izazvala pažnju javnosti zbog načina na koji je okićena, što je, pak, dovelo i do toga da je neko te dekoracije oštetio, piše N1 Zagreb. Naime, na kući su prazničnim lampicama vlasnici istaknuli natpis "Znam… »
U Slavonskom Brodu ugašena rasveta sa porukom "Znam Da vam Smeta", sa akcentom na ZDS
Euronews pre 4 sati
Nakon što se društvenim mrežama proširila fotografija ukrašene kuće kod Slavonskog Broda, čija ograda je bila osvetljena porukom "Znam Da vam Smeta", sa akcentom na slovima "ZDS", što je skraćenica ustaškog pokliča 'za dom spremni", neko je presekao… »
Ustaški simboli ne smetaju hrvatskoj policiji: NN osoba "ugasila" rasvetu sa porukom "Znam da vam smeta", sa akcentom na ZDS
Večernje novosti pre 4 sati
NAKON što se društvenim mrežama proširila fotografija ukrašene kuće kod Slavonskog Broda, čija ograda je bila osvetljena porukom "Znam Da vam Smeta", sa akcentom na slovima "ZDS", što je skraćenica ustaškog pokliča 'za dom spremni", neko je presekao… »
Vesti dana »
Trudna Dea Đurđević! Najlepše vesti stigle na kraju godine, voditeljka nikad srećnija
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih
Od 1. januara novi uslovi za penzionisanje žena u Srbiji! Šta se menja i ko bi trebalo da reaguje uskoro
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
BIRN: Revolveri sa policijskim oznakama iz Srbije završili u rukama američkih prodavaca oružja
Novi magazin pre 52 minutajoš 11 povezanih
Novajlije u crno-belom: Novi trener i plejmejker Partizana odradili prvi trening po dolasku u tabor crno-belih (foto)
Večernje novosti pre 1 satjoš 70 povezanih