Povezane vesti
Lukašenko traži: Neophodno da se završi istraga o genocidu nad beloruskim narodom
Večernje novosti pre 21 dana
PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko danas je izjavio da je neophodno da se istraga o genocidu nad beloruskim narodom u Drugom svetskom ratu završi, dodajući da novi savezni tužilac to pitanje shvata veoma ozbiljno. Foto: Profimedia -Mi smo već… »
Nad Belorusima je izvršen genocid? Lukašenko najavio obračun sa zločincima
B92 pre 21 dana
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko danas je izjavio da je neophodno da se istraga o genocidu nad beloruskim narodom u Drugom svetskom ratu završi, dodajući da novi savezni tužilac to pitanje shvata veoma ozbiljno. "Mi smo već otkrili toliko… »
Lukašenko: Neophodno da se završi istraga o genocidu nad beloruskim narodom
Politika pre 21 dana
Vladina komisija je utvrdila da šteta koju su naneli nacistička Nemačka i njeni saradnici na okupiranim teritorijama Belorusije iznosi najmanje 2,3 triliona dolara. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko danas je izjavio da je neophodno da se istraga… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 3 satajoš 48 povezanih
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 47 minutajoš 31 povezana
Odbor za pravosuđe predložio Skupštini da usvoji Mrdićev set pravosudnih zakona
N1 Info pre 52 minutajoš 24 povezane
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih