Povezane vesti

„Ne kajem se što sam vadio ‘budalu'“: Evo kako danas izgleda i čime se bavi Peđa D Boj (FOTO)

„Ne kajem se što sam vadio ‘budalu'“: Evo kako danas izgleda i čime se bavi Peđa D Boj (FOTO)

Nova pre 4 sati
Čuveni roker Peđa D Boj pojavio se danas na proslavi povodom 40 godina od objavljivanja albuma "S druge strane jastuka" Bajage i instruktora. Čuveni roker se poslednjih godina povukao iz javnosti, mnogo vremena je provodio i u inostranstvu, a sada je… »
Pravio hitove, pa skandale u rijalitiju: Ovako Peđa D Boj sada gleda na to "Kad sam ukapirao šta sam uradio..."

Pravio hitove, pa skandale u rijalitiju: Ovako Peđa D Boj sada gleda na to "Kad sam ukapirao šta sam uradio..."

Telegraf pre 4 sati
Peđa d Boj, srpski rok pevač harao je muzičkom scenom pre par decenija i više, a onda se povukao. Imali smo prilike da ga gledamo i u rijalitiju nakon čega je potpuno nestao sa javne scene. Sada smo ga pronašli te sa njim popričali o tome kako živi i u… »
Pronašli smo Peđu D Boja Evo čime se danas bavi skandalozni rijaliti učesnik i roker: "Ne kajem se što sam vadio Budalu"…

Pronašli smo Peđu D Boja Evo čime se danas bavi skandalozni rijaliti učesnik i roker: "Ne kajem se što sam vadio Budalu"…

Blic pre 5 sati
Ima želju da stvori svetski hit na srpskom jeziku i nastavlja da se trudi u muzici. Peđa D Boj se povukao iz javnosti nakon kontroverze u rijaliti šouu i sada vodi mirniji život. Peđa D Boj, srpski rok pevač se posle skandala u rijalitiju u potpunosti… »

Vesti dana »