Povezane vesti
Pravio hitove, pa skandale u rijalitiju: Ovako Peđa D Boj sada gleda na jedan incident "Našamarao sam se..."
Telegraf 23.12.2025
Peđa d Boj, srpski rok pevač harao je muzičkom scenom pre par decenija i više, a onda se povukao. Imali smo prilike da ga gledamo i u rijalitiju nakon čega je potpuno nestao sa javne scene. Sada smo ga pronašli te sa njim popričali o tome kako živi i u… »
„Ne kajem se što sam vadio ‘budalu'“: Evo kako danas izgleda i čime se bavi Peđa D Boj (FOTO)
Nova 23.12.2025
Čuveni roker Peđa D Boj pojavio se danas na proslavi povodom 40 godina od objavljivanja albuma "S druge strane jastuka" Bajage i instruktora. Čuveni roker se poslednjih godina povukao iz javnosti, mnogo vremena je provodio i u inostranstvu, a sada je… »
Pronašli smo Peđu D Boja Evo čime se danas bavi skandalozni rijaliti učesnik i roker: "Ne kajem se što sam vadio Budalu"…
Blic 23.12.2025
Ima želju da stvori svetski hit na srpskom jeziku i nastavlja da se trudi u muzici. Peđa D Boj se povukao iz javnosti nakon kontroverze u rijaliti šouu i sada vodi mirniji život. Peđa D Boj, srpski rok pevač se posle skandala u rijalitiju u potpunosti… »
Vesti dana »
(Foto, video) Više od 1.300 nestalih, sve više mrtvih! Ljudi bežali pred vodenim džinom, on gutao sve pred sobom! Širi se strah da stiže novi udar, otkriveno šta je izazvalo nezapamćenu katastrofu
Blic pre 39 minutajoš 31 povezana
Načelnik SVS Čaušić: Prvi put bez novih žarišta u Deliblatskoj peščari, 12 aktivnih požara
Beta pre 24 minutajoš 31 povezana
Sunčano i veoma toplo u Srbiji: Temperature do 36 stepeni, RHMZ upozorava na opasnost od požara
Glas Zaječara pre 1 satjoš 28 povezanih
Paunoviću će ovaj meč biti poseban: Partizan i Hetafe bude uspomene selektoru Srbije!
Hot sport pre 24 minutajoš 33 povezane
Direktor CIA upozorio ruske zvaničnike da ne eskaliraju sukob sa američkim saveznicima u NATO
N1 Info pre 44 minutajoš 15 povezanih