Povezane vesti
Ferero prekida ćutanje: „Novac nije bio razlog...“
Sputnik pre 13 sati
Otkako je prošle nedelje odjeknula vest o senzacionalnom raskidu saradnje Karlosa Alkarasa i Huana Karlosa Ferera – najboljeg tenisera sveta i trenera godine – gotovo da nije bilo analize koja se nije završavala istim zaključkom: novac. Procenti… »
Huan Karlos Ferero o tome da li bi sarađivao sa Sinerom: Nije vreme da razmišljam o tome i kažem da ili ne
Danas pre 14 sati
Nakon što je prekinuo ćutanje nakon raskida saradnje sa Karlosom Alkarazom, poznati teniski trener Huan Karlos Ferero je u intervjuu za špansku Marku govorio o različitim temama. On je prvo govorio o periodu saradnje sa talentovanim španskim teniserom. –… »
Posle razlaza sa Alkarazom, Ferero otvorio dušu: "Postojale su određene stvari oko kojih se nismo slagali - možda su se mogle…
Dnevnik pre 19 sati
Prodrmao se teniski svet informacijom da su se rastali Karlos Alkaraz i Huan Karlos Ferero. Španski trener se osvrnuo na glasine da je sve "puklo" zbog novca, i još jednom je pokazao koliko mu je sve teško palo. U intervjuu za Marku, izneo je stvari iz… »
"Dao sam dušu Alkarazu - mnogo me boli ovo" Ferero otvorio dušu posle neočekivanog otkaza: Bilo bi bolje da smo seli i sve…
Kurir pre 20 sati
Sjajni teniski stručnjak Huan Karlos Ferero još uvek ne može da poveruje da je njegova saradnja sa Karlosom Alkarazom završena. U opširnom intervjuu koji je dao za špansku "Marku" Ferero je priznao da ga je šokirala odluka prvog reketa sveta. "Sve je… »
Ferero otvorio dušu posle rastanka sa Alkarasom: "Pojavile su se priče..."
B92 pre 21 sat
Prodrmao se teniski svet informacijom da su se rastali Karlos Alkaras i Huan Karlos Ferero. Španski trener se osvrnuo na glasine da je sve "puklo" zbog novca, i još jednom je pokazao koliko mu je sve teško palo. U intervjuu za Marku, izneo je stvari iz… »
Ferero: Dao sam dušu Alkarasu, šokiran sam zbog razlaza!
Vesti online pre 22 sata
Otkako se senzacionalan prekid saradnje Karlosa Alkarasa i Huana Karlosa Ferera, najboljeg tenisera i najboljeg trenera godine na izmaku, dogodio prošle nedelje, gotovo svi tvrde da je to bilo zbog novca. Da je Ferero dobijao mnogo procenata zarade… »
„Dao sam dušu Alkarazu, šokiran sam raspletom“: Ferero otkrio detalje drame i kako se sve raspalo
Nova pre 21 sat
Otkako se senzacionalan prekid saradnje Karlosa Alkaraza i Huana Karlosa Ferera, najboljeg tenisera i najboljeg trenera godine na izmaku, dogodio prošle nedelje, gotovo svi tvrde da je to bilo zbog novca. Da je Ferero dobijao mnogo procenata zarade broja… »
Ferero ne krije da je povređen pošto ga je Alkaraz otpustio: „Mnogo me boli, dao sam dušu, meni je savest čista…“
Danas pre 22 sata
Na opšte iznenađenje teniske javnosti Huan Karlos Ferero sledeće sezone neče trenirati prvog igrača sveta Karlosa Alkaraza. Sada već bivši trener šestostrukog grend slem šampiona, u intervjuu španskoj „Marki“, demantuje razna nagašanja da je novac bio… »
Ferero: Dao sam dušu Alkarasu, šokiran sam zbog razlaza!
Sport klub pre 23 sata
Otkako se senzacionalan prekid saradnje Karlosa Alkarasa i Huana Karlosa Ferera, najboljeg tenisera i najboljeg trenera godine na izmaku, dogodio prošle nedelje, gotovo svi tvrde da je to bilo zbog novca. Da je Ferero dobijao mnogo procenata zarade broja… »
Ferero šokiran zbog razlaza sa Alkarazom: "Nije zbog novca, mnogo me boli"
Sportske.net pre 22 sata
Karlos Alkaraz je pre nekoliko dana objavio da se rastao sa dugogodišnjim trenerom Huanom Karlosom Fererom. Od tada veliki deo javnosti tvrdi da je zbog novca, jer je Alkaraz praktično sa Fererom od kada je bio dete, te da su njegov menadžer i otac… »
"Sada ne, ali jednog dana..."! Huan Karlos Ferero žestoko zamerio Karlosu Alkarazu
Večernje novosti pre 22 sata
Karlos Alkaraz je pre nekoliko dana objavio da se rastao sa dugogodišnjim trenerom Huanom Karlosom Fererom. FOTO: Tanjug/AP Od tada veliki deo javnosti tvrdi da je zbog novca, jer je Alkaraz praktično sa Fererom od kada je bio dete, te da su njegov… »
Vesti dana »
Tokom noći jedna saobraćajna nezgoda u Beogradu, žena lakše povređena
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Hladno uz kišu na severu zemlje, u ostalim predelima - susnežica i sneg
N1 Info pre 19 minutajoš 1 povezana
Moj prijatelj Henri crvendać: Kako je ptičica postala svetski popularna
BBC News pre 25 minutajoš 4 povezane