Povezane vesti

"Za noć sam dobila 3.500 evra!" Bivša učesnica Zadruge pokazala kuću koju je kupila od TikToka! Kadrovi su vau

"Za noć sam dobila 3.500 evra!" Bivša učesnica Zadruge pokazala kuću koju je kupila od TikToka! Kadrovi su vau

Telegraf pre 11 sati
Nekadašnja rijaliti učesnica i tiktokerka Marijana Zonjić priivlači pažnju otkako se pojavila u javnosti. Iako više nije u rijalitiju, jednako je zanimljiva zbog svog nekada turbulentnog života i rijalitija, a sada je pokazala kako izgleda njen dom u… »
"Za noć sam dobila 3.500 evra" Marijana Zonjić se nedavno porodila, a sad pokazala kuću u Podgorici - napravila raj od zarade…

"Za noć sam dobila 3.500 evra" Marijana Zonjić se nedavno porodila, a sad pokazala kuću u Podgorici - napravila raj od zarade…

Blic pre 12 sati
Dvorište kuće dekorisano je lampicama i tematskim ukrasima za praznike. Marijana ističe da je obezbedila porodicu i investirala u pesme i imovinu. Bivša rijaliti učesnica Marijana Zonjić, koja se nedavno porodila, pokazala je kako izgleda njena kuća u… »
Irvasi, zvezdice, lampice... Evo kako je Marijana Zonjić sredila kuću u Podgorici - celo dvorište šljašti (foto)

Irvasi, zvezdice, lampice... Evo kako je Marijana Zonjić sredila kuću u Podgorici - celo dvorište šljašti (foto)

Kurir pre 14 sati
Nekadašnja rijaliti učesnica i tiktokerka Marijana Zonjić pokazala je kako izgeda njena kuća u susret novogodišnjim praznicima. Marijana koja se nedavno porodila, objavila je snimak svoje kuće u Podgorici i pokazala kako je dvorište ukrasila lampicama i… »

Vesti dana »