Povezane vesti
Epstajnova žrtva progovorila o večeri sa princom: "Bilo mu je potrebno nekoliko sati"
B92 pre 22 sata
Jedna od žrtava Džefrija Epstajna, Lisa Filips, javno je govorila o trenutku kada je na privatnom ostrvu pokojnog finansijera upoznala Endrjua Mauntbeten-Vindzora, bivšeg britanskog princa. U razgovoru vođenom na dan objavljivanja novog niza dokumenata… »
Progovorila Epstajnova žrtva: Tek godinama kasnije shvatila sam da sam upoznala bivšeg princa Endrjua
Telegraf pre 1 dan
Lisa Filips, preživela žrtva Džefri Epstaјna, govorila јe o trenutku kada јe upoznala bivšeg princa Endrjua na privatnom ostrvu milijardera pedofila. Lisa kaže da јe otkrivanje pravog obima Epstaјnovih zlostavljanja važno za zaštitu budućih generaciјa. U… »
"Pitao me je da li želim da upoznam princa, a ja sam rekla..." Epstajnova žrtva opisala susret s razvratnim bratom kralja…
Kurir pre 1 dan
Jedna od žrtava Džefrija Epstajna, Lisa Filips, javno je progovorila o trenutku kada je na privatnom ostrvu pokojnog seksualnog prestupnika upoznala Endrjua Mauntbaten-Vindsora, bivšeg britanskog princa. U razgovoru vođenom na dan objave novog niza… »
Vesti dana »
Neto zarada u oktobru iznosila je 110.670 dinara, medijalna 86.695
Biznis i finansije pre 1 satjoš 29 povezanih
Vučić: Novi savski most će biti otvoren do kraja marta 2027. godine
Bloomberg Adria pre 52 minutajoš 26 povezanih
Vučić o slučaju nadstrešnica: Od početka sam ukazivao na mnoge propuste i sada je to postalo potpuno vidljivo
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Počeo sneg u Beogradu! Zasad samo provejava, u višim delovima grada očekuje se i stvaranje snežnog pokrivača
Kurir pre 17 minutajoš 25 povezanih