Povezane vesti

Epstajnova žrtva progovorila o večeri sa princom: "Bilo mu je potrebno nekoliko sati"

Epstajnova žrtva progovorila o večeri sa princom: "Bilo mu je potrebno nekoliko sati"

B92 pre 22 sata
Jedna od žrtava Džefrija Epstajna, Lisa Filips, javno je govorila o trenutku kada je na privatnom ostrvu pokojnog finansijera upoznala Endrjua Mauntbeten-Vindzora, bivšeg britanskog princa. U razgovoru vođenom na dan objavljivanja novog niza dokumenata… »
Progovorila Epstajnova žrtva: Tek godinama kasnije shvatila sam da sam upoznala bivšeg princa Endrjua

Progovorila Epstajnova žrtva: Tek godinama kasnije shvatila sam da sam upoznala bivšeg princa Endrjua

Telegraf pre 1 dan
Lisa Filips, preživela žrtva Džefri Epstaјna, govorila јe o trenutku kada јe upoznala bivšeg princa Endrjua na privatnom ostrvu milijardera pedofila. Lisa kaže da јe otkrivanje pravog obima Epstaјnovih zlostavljanja važno za zaštitu budućih generaciјa. U… »
"Pitao me je da li želim da upoznam princa, a ja sam rekla..." Epstajnova žrtva opisala susret s razvratnim bratom kralja…

"Pitao me je da li želim da upoznam princa, a ja sam rekla..." Epstajnova žrtva opisala susret s razvratnim bratom kralja…

Kurir pre 1 dan
Jedna od žrtava Džefrija Epstajna, Lisa Filips, javno je progovorila o trenutku kada je na privatnom ostrvu pokojnog seksualnog prestupnika upoznala Endrjua Mauntbaten-Vindsora, bivšeg britanskog princa. U razgovoru vođenom na dan objave novog niza… »

Vesti dana »