Povezane vesti

"Ko sve peva, on je i dobar": Nadica Ademov progovorila o Breni, pa potkačila Desingericu

"Ko sve peva, on je i dobar": Nadica Ademov progovorila o Breni, pa potkačila Desingericu

Mondo pre 22 dana
Nadica je nasmejana i raspevana u jednom trenutku stala pred medije i progovorila o brojnim zanimljivim temama, a sa novinarima se prvo dotakla romskih veselja, o kojima se mnogo priča. "Moji kumovi svake godine u Skoplju organizuju veliki, nacionalni… »
"Mene Brena nije oblačila" Nadica Ademov iskreno o estradi i romskim veseljima, pa potkačila kolegu: "Šta imam od njega da…

"Mene Brena nije oblačila" Nadica Ademov iskreno o estradi i romskim veseljima, pa potkačila kolegu: "Šta imam od njega da…

Blic pre 22 dana
Izjavila je da od poznatih nije dobijala pomoć u karijeri i da su njene odevne kreacije bile specijalno izrađene za takmičenja. Izrazila je podršku svom bratu koji učestvuje u 'Zvezdama Granda' i opisala mentorske kvalitete Cece Ražnatović. Pevačica… »
"Mene nije oblačila" Nadica Ademov progovorila o Breni, pa spomenula Desingericu: "Ko sve peva, on je i dobar"

"Mene nije oblačila" Nadica Ademov progovorila o Breni, pa spomenula Desingericu: "Ko sve peva, on je i dobar"

Telegraf pre 22 dana
Pevačica Nadica Ademov uživala je na nedavnom koncertu kolege Saše Kovačevića u Sava Centru, a dobro raspoloženje nije krila. Nadica je nasmejana i raspevana u jednom trenutku stala pred medije i progovorila o brojnim zanimljivim temama, a sa novinarima… »

Vesti dana »