Povezane vesti
Vučić o izborima za VST: Jedino su zahvaljujući nameštanjima u Novom Sadu uspeli da pobede za dva glasa
N1 Info pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su izbori za Visoki savet tužilaštva (VST) pokazali da u Srbiji ima oko 60 odsto tužilaca "koji hoće profesionalno da obavljaju svoj posao, u skladu sa zakonom". "Ja sam bio iznenađen kada sam pročitao… »
Vučić o izborima za VST: Jedino su zahvaljujući nameštanjima u Novom Sadu uspeli da pobede za dva glasa
Nova pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su izbori za Visoki savet tužilaštva (VST) pokazali da u Srbiji ima oko 60 odsto tužilaca "koji hoće profesionalno da obavljaju svoj posao, u skladu sa zakonom". „Ja sam bio iznenađen kada sam pročitao… »
Vučić o izborima za VST: Većina tužilaca je na strani profesije
Radio 021 pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da su izbori za Visoki savet tužilaštva (VST) pokazali da u Srbiji ima oko 60 odsto tužilaca "koji hoće profesionalno da obavljaju svoj posao, u skladu sa zakonom". "Ja sam bio iznenađen kada sam… »
Danas pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su izbori za Visoki savet tužilaštva (VST) pokazali da u Srbiji ima oko 60 odsto tužilaca „koji hoće profesionalno da obavljaju svoj posao, u skladu sa zakonom“. „Ja sam bio iznenađen kada sam pročitao… »
Između duboke podeljenosti i političkog uticaja: Šta su pokazali izbori za Visoki savet tužilaštva
Newsmax Balkans pre 24 sata
Dejan Šulkić iz Novog DSS upozorio je na politički uticaj tokom samog izbornog procesa za Visoki savet tužilaštva, dok je advokat Aleksandar Cvejić istakao da su izbori pokazali duboku podeljenost unutar tužilačke zajednice. Izbori za pet članova Visokog… »
Vučić: Izbori za VST pokazali da 60 odsto tužilaca hoće profesionalno da obavlja svoj posao
Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da su izbori za Visoki savet tužilaštva (VST) pokazali da u Srbiji ima oko 60 odsto tužilaca „koji hoće profesionalno da obavljaju svoj posao, u skladu sa zakonom“. „Ja sam bio iznenađen kada sam… »
Vesti dana »
Neto zarada u oktobru iznosila je 110.670 dinara, medijalna 86.695
Biznis i finansije pre 43 minutajoš 24 povezane
Otvaranje Novog savskog mosta najavljeno za kraj marta 2027.
Nova ekonomija pre 1 satjoš 24 povezane
Bajatović: „Srbija obezbedila više nego dovoljne količine gasa do kraja grejne sezone“
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane