Povezane vesti
Hrvatski glumac zbog hemoterapija spao na 35 kilograma: Do poslednjeg momenta se lavovski borio, a ovako je govorio pred smrt
Nova 24.12.2025
Hrvatski glumac Nenad Cvetko preminuo je pre dve godine od agresivnog oblika raka glave. Nenad Cvetko se lavovski borio sa kancerom, a životnu bitku izgubio je u 53. godini. Glumac je tokom lečenja otvoreno govorio o samom procesu hemoterapija zbog kojih… »
"Kad sam morao da crpim energiju, pao sam na 35 kg" Glumac slučajno saznao da ima karcinom, umro u 53. godini
Telegraf 24.12.2025
Hrvatski glumac Nenad Cvetko u oktobru 2023. izgubio je bitku sa opakom bolešću u 53. godini, a o svojoj životnoj borbi otvoreno je govorio u javnosti. Nenad je rođen 27. decembra 1969. godine u Cirihu, a ceo život proveo je u Zagrebu, gde je obeležio… »
"Spao sam na 35 kg zbog zračenja" Glumcu je dijagnostikovan karcinom glave, slučajno otišao na pregled: A ovako je pričao pred…
Blic 24.12.2025
Glumac je ostvario veliku popularnost zbog serije "Naša mala klinika" Uprkos teškim terapijama, zračenjima, i hemoterapijama, zadržao je optimističan pogled na život. Hrvatski glumac Nenad Cvetko u oktobru 2023. izgubio je bitku sa opakom bolešću u 53… »
Vesti dana »
Aleksić u Mrčajevcima: Dok svet štiti svoje proizvođače, Srbiju vode grobari poljoprivrede
Glas Šumadije pre 22 minutajoš 36 povezanih
Direktor čačanske Bolnice podneo ostavku posle protesta građana zbog smrti devojčice nakon operacije
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih
Ministar odbrane Albanije najavio zajedničku vežbu Albanije, Hrvatske i Prištine
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih