Povezane vesti
Hrvatski glumac zbog hemoterapija spao na 35 kilograma: Do poslednjeg momenta se lavovski borio, a ovako je govorio pred smrt
Nova pre 1 dan
Hrvatski glumac Nenad Cvetko preminuo je pre dve godine od agresivnog oblika raka glave. Nenad Cvetko se lavovski borio sa kancerom, a životnu bitku izgubio je u 53. godini. Glumac je tokom lečenja otvoreno govorio o samom procesu hemoterapija zbog kojih… »
"Kad sam morao da crpim energiju, pao sam na 35 kg" Glumac slučajno saznao da ima karcinom, umro u 53. godini
Telegraf pre 1 dan
Hrvatski glumac Nenad Cvetko u oktobru 2023. izgubio je bitku sa opakom bolešću u 53. godini, a o svojoj životnoj borbi otvoreno je govorio u javnosti. Nenad je rođen 27. decembra 1969. godine u Cirihu, a ceo život proveo je u Zagrebu, gde je obeležio… »
"Spao sam na 35 kg zbog zračenja" Glumcu je dijagnostikovan karcinom glave, slučajno otišao na pregled: A ovako je pričao pred…
Blic pre 1 dan
Glumac je ostvario veliku popularnost zbog serije "Naša mala klinika" Uprkos teškim terapijama, zračenjima, i hemoterapijama, zadržao je optimističan pogled na život. Hrvatski glumac Nenad Cvetko u oktobru 2023. izgubio je bitku sa opakom bolešću u 53… »
Vesti dana »
Novosađani u oktobru imali platu 125.000 dinara, polovina zaposlenih zaradila 86.000
NoviSad.com pre 3 satajoš 45 povezanih
Vučić: Novi savski most će biti otvoren do kraja marta 2027. godine
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 34 povezane