Povezane vesti
"Živela sam u garaži, delila kupatilo sa starijim čovekom" Naša pevačica s 15 godina počela da peva u kafanama
Telegraf 24.12.2025
Pevačica iz muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde", Nataša Alimpić prošle godine se oprobala i u "Zvezdama Granda". Otkako se pojavila na sceni ona je privlačila pažnju zbog teške sudbine koja ju je zadesila. Zbog loše finansijske situacije u porodici… »
"Živela sam u garaži i sa jednim starijim čovekom delila kupatilo" Pevačica sa 15 godina počela da peva po kafanama, deca su…
Blic 24.12.2025
Nataša je pričala koliko joj je bilo teško što su je vršnjaci izbegavali Snagu je pronalazila u odlučnosti da uspe uprkos teškoćama. Pevačica iz muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde", Nataša Alimpić prošle godine se oprobala i u "Zvezdama Granda", a od… »
"Živela sam u garaži" Potresna ispovest Nataše Alimpić, pekla zanat u kafani: Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom...
Kurir 24.12.2025
Nataša Alimpić trenutno je takmičarka Pinkovih Zvezda, a pretodne godine sreću je okušala i u Zvezdama Granda. Vlasnica je nekoliko autorskih pesama i nagrada po festivalima, a svojevremeno za Kurir govorila je o detinjstvu i teškom početku. Nataša ima… »
Vesti dana »
Šta raditi tokom zemljotresa? Ovo su najvažnija uputstva MUP-a, evo kako da se zaštitite
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
ATP Roterdam: Hamad kao srećni dobitnik eliminisao 39. na svetu
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 4 povezane
"Zbog svojih opredeljenja plaćam cenu, prešlo je to i na Acu" Čeda Jovanović u javnosti sa cimerom: "Kuvali smo velikoj prijateljici Ceci Ražnatović" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Povodom Sretenja: besplatan ulaz u Etnografski muzej u Beogradu od 14. do 17. februara
Kurir pre 15 minutajoš 1 povezana