Povezane vesti

"Živela sam u garaži, delila kupatilo sa starijim čovekom" Naša pevačica s 15 godina počela da peva u kafanama

"Živela sam u garaži, delila kupatilo sa starijim čovekom" Naša pevačica s 15 godina počela da peva u kafanama

Telegraf pre 1 dan
Pevačica iz muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde", Nataša Alimpić prošle godine se oprobala i u "Zvezdama Granda". Otkako se pojavila na sceni ona je privlačila pažnju zbog teške sudbine koja ju je zadesila. Zbog loše finansijske situacije u porodici… »
"Živela sam u garaži i sa jednim starijim čovekom delila kupatilo" Pevačica sa 15 godina počela da peva po kafanama, deca su…

"Živela sam u garaži i sa jednim starijim čovekom delila kupatilo" Pevačica sa 15 godina počela da peva po kafanama, deca su…

Blic pre 1 dan
Nataša je pričala koliko joj je bilo teško što su je vršnjaci izbegavali Snagu je pronalazila u odlučnosti da uspe uprkos teškoćama. Pevačica iz muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde", Nataša Alimpić prošle godine se oprobala i u "Zvezdama Granda", a od… »
"Živela sam u garaži" Potresna ispovest Nataše Alimpić, pekla zanat u kafani: Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom...

"Živela sam u garaži" Potresna ispovest Nataše Alimpić, pekla zanat u kafani: Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom...

Kurir pre 1 dan
Nataša Alimpić trenutno je takmičarka Pinkovih Zvezda, a pretodne godine sreću je okušala i u Zvezdama Granda. Vlasnica je nekoliko autorskih pesama i nagrada po festivalima, a svojevremeno za Kurir govorila je o detinjstvu i teškom početku. Nataša ima… »

Vesti dana »