Povezane vesti
"Živela sam u garaži, delila kupatilo sa starijim čovekom" Naša pevačica s 15 godina počela da peva u kafanama
Telegraf pre 24 dana
Pevačica iz muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde", Nataša Alimpić prošle godine se oprobala i u "Zvezdama Granda". Otkako se pojavila na sceni ona je privlačila pažnju zbog teške sudbine koja ju je zadesila. Zbog loše finansijske situacije u porodici… »
"Živela sam u garaži i sa jednim starijim čovekom delila kupatilo" Pevačica sa 15 godina počela da peva po kafanama, deca su…
Blic pre 24 dana
Nataša je pričala koliko joj je bilo teško što su je vršnjaci izbegavali Snagu je pronalazila u odlučnosti da uspe uprkos teškoćama. Pevačica iz muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde", Nataša Alimpić prošle godine se oprobala i u "Zvezdama Granda", a od… »
"Živela sam u garaži" Potresna ispovest Nataše Alimpić, pekla zanat u kafani: Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom...
Kurir pre 24 dana
Nataša Alimpić trenutno je takmičarka Pinkovih Zvezda, a pretodne godine sreću je okušala i u Zvezdama Granda. Vlasnica je nekoliko autorskih pesama i nagrada po festivalima, a svojevremeno za Kurir govorila je o detinjstvu i teškom početku. Nataša ima… »
Vesti dana »
Srbin u suzama posle poraza u Melburnu: „Tenis mi sada nije u prvom planu“
Danas pre 55 minutajoš 39 povezanih
Srbiju tek čeka borba: Evo kako Orlovi mogu do naredne faze takmičenja!
Hot sport pre 5 minutajoš 26 povezanih
Ministarstvo razmatra skraćenje časova na 30 minuta zbog smanjene pažnje kod dece
N1 Info pre 25 minutajoš 16 povezanih