Povezane vesti
Snažne emocije u Novom Sadu – premijera filma „Yugo Florida“ uoči ulaska u bioskope
Nedeljnik 24.12.2025
Svečana premijera filma „Yugo Florida“ reditelja Vladimira Tagića održana je sinoć u Novom Sadu, uz fantastičnu reakciju publike i snažne emocije koje su obeležile veče neposredno pred ulazak filma u domaću bioskopsku distribuciju, zakazanu za 25… »
Premijera filma "Yugo Florida" u Novom Sadu: Publika nagradila autorski tim dugotrajnim aplauzom
Telegraf 24.12.2025
Svečana premijera filma „Yugo Florida“ reditelja Vladimira Tagića održana je sinoć u Novom Sadu, uz fantastičnu reakciju publike i snažne emocije koje su obeležile veče neposredno pred ulazak filma u domaću bioskopsku distribuciju, zakazanu za 25… »
Vesti dana »
"Ja sam kriv, upropastio sam Jokićevu partiju": Amerikanac u svlačionici priznao grešku
Mondo pre 11 minutajoš 47 povezanih
Ponavljaju se prevremeni izbori za predsednika Srpske; MUP: Glasanje protiče bez incidenata
B92 pre 2 satajoš 18 povezanih
MUP upozorava na internet prevaru preko WhatsApp: Ne otvarajte sumnjive linkove
Nedeljnik pre 26 minutajoš 16 povezanih
Atentator na Aleksejeva doputovao u Moskvu 2025. godine po nalogu ukrajinskih službi?
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Detaljna prognoza RHMZ za naredne dane: Danas do 14 stepeni, a od sutra drastična promena i jak vetar
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih