Povezane vesti

Nikolčević povlači kandidaturu za poslanika na listi GI SPO: "Duboko sam nezadovoljan Rašićevim radom"

Nikolčević povlači kandidaturu za poslanika na listi GI SPO: "Duboko sam nezadovoljan Rašićevim radom"

Newsmax Balkans pre 21 sat
Član Građanske inicijative za slobodu, pravdu i opstanak (GI SPO) Slađan Nikolčević saopštio je da se povlači iz izbornog procesa u kom je bio jedini kandidat za poslanika te građanske inicijative iz Opštinskog odbora Štrpce. Nikolčević je naveo da je… »
Nikolčević: Povlačim se iz izbornog procesa,duboko sam nezadovoljan radom Nenada Rašić

Nikolčević: Povlačim se iz izbornog procesa,duboko sam nezadovoljan radom Nenada Rašić

Telegraf pre 23 sata
Član Građanske inicijative SPO Slađan Nikolčević saopštio je da se povlači iz izbornog procesa u kom je bio jedini kandidat za poslanika te građanske inicijative iz Opštinskog odbora Štrpce jer je, kako je istakao, svestan da je delovanje predsednika… »
Nikolčević povlači kandidaturu za poslanika na listi GI SPO: Duboko sam nezadovoljan Rašićevim radom

Nikolčević povlači kandidaturu za poslanika na listi GI SPO: Duboko sam nezadovoljan Rašićevim radom

Euronews pre 24 sata
Član GI SPO Slađan Nikolčević saopštio je da se povlači iz izbornog procesa u kom je bio jedini kandidat za poslanika te građanske inicijative iz Opštinskog odbora Štrpce, jer je, kako je naveo, svestan da je delovanje predsednika GI SPO i ministra za… »
Kurtijev Rašić puca po šavovima - napustio ga najbliži saradnik

Kurtijev Rašić puca po šavovima - napustio ga najbliži saradnik

B92 pre 24 sata
Član GI SPO Slađan Nikolčević saopštio je da se povlači iz izbornog procesa u kom je bio jedini kandidat za poslanika te građanske inicijative iz Opštinskog odbora Štrpce. Kako je naveo, svestan da je delovanje predsednika GI SPO i ministra za zajednice… »

Vesti dana »