Повезане вести

Николчевић повлачи кандидатуру за посланика на листи ГИ СПО: "Дубоко сам незадовољан Рашићевим радом"

Николчевић повлачи кандидатуру за посланика на листи ГИ СПО: "Дубоко сам незадовољан Рашићевим радом"

Невсмакс Балканс пре 21 дана
Члан Грађанске иницијативе за слободу, правду и опстанак (ГИ СПО) Слађан Николчевић саопштио је да се повлачи из изборног процеса у ком је био једини кандидат за посланика те грађанске иницијативе из Општинског одбора Штрпце… »
Николчевић: Повлачим се из изборног процеса,дубоко сам незадовољан радом Ненада Рашић

Николчевић: Повлачим се из изборног процеса,дубоко сам незадовољан радом Ненада Рашић

Телеграф пре 21 дана
Члан Грађанске иницијативе СПО Слађан Николчевић саопштио је да се повлачи из изборног процеса у ком је био једини кандидат за посланика те грађанске иницијативе из Општинског одбора Штрпце јер је, како је истакао, свестан да је… »
Николчевић повлачи кандидатуру за посланика на листи ГИ СПО: Дубоко сам незадовољан Рашићевим радом

Николчевић повлачи кандидатуру за посланика на листи ГИ СПО: Дубоко сам незадовољан Рашићевим радом

Еуроневс пре 22 дана
Члан ГИ СПО Слађан Николчевић саопштио је да се повлачи из изборног процеса у ком је био једини кандидат за посланика те грађанске иницијативе из Општинског одбора Штрпце, јер је, како је навео, свестан да је деловање… »
Куртијев Рашић пуца по шавовима - напустио га најближи сарадник

Куртијев Рашић пуца по шавовима - напустио га најближи сарадник

Б92 пре 22 дана
Члан ГИ СПО Слађан Николчевић саопштио је да се повлачи из изборног процеса у ком је био једини кандидат за посланика те грађанске иницијативе из Општинског одбора Штрпце. Како је навео, свестан да је деловање председника ГИ СПО… »

Вести дана »