Повезане вести
Николчевић повлачи кандидатуру за посланика на листи ГИ СПО: "Дубоко сам незадовољан Рашићевим радом"
Невсмакс Балканс пре 21 дана
Члан Грађанске иницијативе за слободу, правду и опстанак (ГИ СПО) Слађан Николчевић саопштио је да се повлачи из изборног процеса у ком је био једини кандидат за посланика те грађанске иницијативе из Општинског одбора Штрпце… »
Николчевић: Повлачим се из изборног процеса,дубоко сам незадовољан радом Ненада Рашић
Телеграф пре 21 дана
Члан Грађанске иницијативе СПО Слађан Николчевић саопштио је да се повлачи из изборног процеса у ком је био једини кандидат за посланика те грађанске иницијативе из Општинског одбора Штрпце јер је, како је истакао, свестан да је… »
Николчевић повлачи кандидатуру за посланика на листи ГИ СПО: Дубоко сам незадовољан Рашићевим радом
Еуроневс пре 22 дана
Члан ГИ СПО Слађан Николчевић саопштио је да се повлачи из изборног процеса у ком је био једини кандидат за посланика те грађанске иницијативе из Општинског одбора Штрпце, јер је, како је навео, свестан да је деловање… »
Куртијев Рашић пуца по шавовима - напустио га најближи сарадник
Б92 пре 22 дана
Члан ГИ СПО Слађан Николчевић саопштио је да се повлачи из изборног процеса у ком је био једини кандидат за посланика те грађанске иницијативе из Општинског одбора Штрпце. Како је навео, свестан да је деловање председника ГИ СПО… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО „Има једна песма, не пева Бекута, а ни убица с Информера“: Посланик рецитовао напредњацима у Скупштини
Нова пре 34 минутајош 32 повезане
Ђедовић Хандановић: До краја седмице рафинерија у Панчеву ће почети да ради
Бета пре 2 сатајош 58 повезаних
Све очи упрте у Иран! Пентагон премешта моћне бродове и подморнице ка Блиском истоку, у Техерану напето, авиони заобилазе земљу
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Поповић о одлучивању о Клеут: Плашим да ће страначки интереси превагнути, угрожавају се и неки студијски програми
Н1 Инфо пре 49 минутајош 19 повезаних