Povezane vesti
Siniša Mali pitao Džefrija Saksa: O geopolitičkim kretanjima i o tome šta savetuje Srbiji
RTV 24.12.2025
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. "Zadovoljstvo mi je što sam… »
Siniša Mali i Džefri Saks razgovarali o geopolitičkim izazovima i srpskoj ekonomiji
Blic 24.12.2025
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. "Zadovoljstvo mi je što sam imao… »
Siniša Mali razgovarao sa Džefrijem Saksom
Politika 24.12.2025
Ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali… »
Mali razgovarao sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom
Euronews 24.12.2025
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. "Zadovoljstvo mi je što sam imao… »
Mali intervjuisao Saksa VIDEO
B92 24.12.2025
Ministar finansija Siniša Mali imao je priliku da intervjuiše ekonomistu Džefrija Saksa za NIN. "Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da razgovaram sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom i da čujem njegova razmišljanja o tome na koji način… »
Vesti dana »
Manja Grčić izabrana za direktorku javnog servisa u Srbiji
Slobodna Evropa pre 8 minutajoš 46 povezanih
Proizvođači mleka blokirali Ibarsku magistralu – prosute tone mleka
Vreme pre 48 minutajoš 43 povezane
Direktor bolnice u Čačku podneo ostavku nakon smrti devojčice posle operacije
RTS pre 18 minutajoš 30 povezanih
Ministar odbrane Albanije najavio zajedničku vežbu Albanije, Hrvatske i Prištine
NIN pre 3 satajoš 22 povezane
Bravo Angelina! Topićeva pobedila u skoku uvis na turniru u Beogradu
Večernje novosti pre 3 minutajoš 53 povezane