Povezane vesti
Siniša Mali pitao Džefrija Saksa: O geopolitičkim kretanjima i o tome šta savetuje Srbiji
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. "Zadovoljstvo mi je što sam… »
Siniša Mali i Džefri Saks razgovarali o geopolitičkim izazovima i srpskoj ekonomiji
Blic pre 1 dan
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. "Zadovoljstvo mi je što sam imao… »
Siniša Mali razgovarao sa Džefrijem Saksom
Politika pre 1 dan
Ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali… »
Mali razgovarao sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom
Euronews pre 1 dan
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. "Zadovoljstvo mi je što sam imao… »
Mali intervjuisao Saksa VIDEO
B92 pre 1 dan
Ministar finansija Siniša Mali imao je priliku da intervjuiše ekonomistu Džefrija Saksa za NIN. "Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da razgovaram sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom i da čujem njegova razmišljanja o tome na koji način… »
Vesti dana »
Nastavljen pad nataliteta u Srbiji: U prvih 11 meseci rođene 53.283 bebe, za 1.886 manje u odnosu na isti period lani
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 43 povezane
Mali najavio: Kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak „Belgrade Eye“
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Ministarka Đedović Handanović: Rusi o NIS-u pregovaraju sa mađarskim MOL-om
Vreme pre 3 satajoš 27 povezanih
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan
NIN pre 3 satajoš 31 povezana