Povezane vesti

Siniša Mali pitao Džefrija Saksa: O geopolitičkim kretanjima i o tome šta savetuje Srbiji

Siniša Mali pitao Džefrija Saksa: O geopolitičkim kretanjima i o tome šta savetuje Srbiji

RTV pre 27 dana
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. "Zadovoljstvo mi je što sam… »
Siniša Mali i Džefri Saks razgovarali o geopolitičkim izazovima i srpskoj ekonomiji

Siniša Mali i Džefri Saks razgovarali o geopolitičkim izazovima i srpskoj ekonomiji

Blic pre 27 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. "Zadovoljstvo mi je što sam imao… »
Siniša Mali razgovarao sa Džefrijem Saksom

Siniša Mali razgovarao sa Džefrijem Saksom

Politika pre 27 dana
Ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali… »
Mali razgovarao sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom

Mali razgovarao sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom

Euronews pre 27 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali razgovarao je sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom o geopolitičkim kretanjima i izazovima sa kojima se suočavaju male zemlje poput Srbije. "Zadovoljstvo mi je što sam imao… »
Mali intervjuisao Saksa VIDEO

Mali intervjuisao Saksa VIDEO

B92 pre 27 dana
Ministar finansija Siniša Mali imao je priliku da intervjuiše ekonomistu Džefrija Saksa za NIN. "Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da razgovaram sa čuvenim svetskim ekonomistom Džefrijem Saksom i da čujem njegova razmišljanja o tome na koji način… »

Vesti dana »