Povezane vesti
"Nisam mogao da ustanem, slavio sam Novu godinu u autu" Đanija napile kolege, nije mogao da odradi nastup, prepričao nikad…
Kurir 24.12.2025
Folker Radiša Trajković Đani poznat je kao veliki veseljak i neko ko uvek napravi dobru atmosferu, bilo da nastupa na privatnim proslavama ili da je gost. Đani nikada nije krio da voli da popije koju čašicu, a jednom prilikom se prisetio situacije kada… »
"Slavio sam Novu godinu u autu": Đani se toliko napio da nije mogao da peva za najluđu noć.
Mondo 24.12.2025
Folker Radiša Trajković Đani poznat je kao veliki veseljak i neko ko uvek napravi dobru atmosferu, bilo da nastupa na privatnim proslavama ili da je gost. Đani nikada nije krio da voli da popije koju čašicu, a jednom prilikom se prisetio situacije kada… »
"Nisam mogao da ustanem, stavili su me u auto" Đani se toliko napio na nastupu da nije otpevao svoj blok, ispričao hit anegdotu…
Blic 24.12.2025
Podelio je anegdotu o novogodišnjoj proslavi u Smederevu, gde je doživeo nezaboravno iskustvo. Priznaje da je nekoliko puta završavao na infuziji zbog posledica alkohola. Folker Radiša Trajković Đani poznat je kao veliki veseljak i neko ko uvek pravi šou… »
Vesti dana »
Hitna pomoć: Dve osobe teško povređene u saobraćajnim nezgodama u Beogradu
Beta pre 22 minutajoš 14 povezanih
(Video) DžABE tripl-dabl Jokića, Denver izgubio od klivlenda Drama u završnici, Marej tragičar
Dnevnik pre 7 minutajoš 17 povezanih
Indeks percepcije korupcije za 2025: Najlošiji rezultat Srbije u poslednje dve decenije
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
U Nišu podneto 45.000 prijava za legalizaciju bespravnih objekata po programu „Svoj na svome“
Danas pre 12 minutajoš 8 povezanih