Povezane vesti
"Slavio sam Novu godinu u autu": Đani se toliko napio da nije mogao da peva za najluđu noć.
Mondo pre 1 dan
Folker Radiša Trajković Đani poznat je kao veliki veseljak i neko ko uvek napravi dobru atmosferu, bilo da nastupa na privatnim proslavama ili da je gost. Đani nikada nije krio da voli da popije koju čašicu, a jednom prilikom se prisetio situacije kada… »
"Nisam mogao da ustanem, slavio sam Novu godinu u autu" Đanija napile kolege, nije mogao da odradi nastup, prepričao nikad…
Kurir pre 1 dan
Folker Radiša Trajković Đani poznat je kao veliki veseljak i neko ko uvek napravi dobru atmosferu, bilo da nastupa na privatnim proslavama ili da je gost. Đani nikada nije krio da voli da popije koju čašicu, a jednom prilikom se prisetio situacije kada… »
"Nisam mogao da ustanem, stavili su me u auto" Đani se toliko napio na nastupu da nije otpevao svoj blok, ispričao hit anegdotu…
Blic pre 1 dan
Podelio je anegdotu o novogodišnjoj proslavi u Smederevu, gde je doživeo nezaboravno iskustvo. Priznaje da je nekoliko puta završavao na infuziji zbog posledica alkohola. Folker Radiša Trajković Đani poznat je kao veliki veseljak i neko ko uvek pravi šou… »
Vesti dana »
Novosađani u oktobru imali platu 125.000 dinara, polovina zaposlenih zaradila 86.000
NoviSad.com pre 3 satajoš 46 povezanih
Šta sledi posle današnje vejavice? Evo prognoze vremena za Novu godinu i pravoslavni Božić. Ovo sigurno niste očekivali.
Dnevnik pre 19 minutajoš 45 povezanih
Siniša Mali najavio da će biti izgrađen panoramski točak „Belgrade Eye“
Nova pre 3 satajoš 34 povezane
Ministarka Đedović Handanović: Rusi o NIS-u pregovaraju sa mađarskim MOL-om
Vreme pre 5 satijoš 27 povezanih
Trener Makabija surovo iskren pred meč u Beogradu: "Ne znam šta da očekujem od Partizana"
Telegraf pre 3 minutajoš 32 povezane