Povezane vesti

Nikad veći kadrovski problemi u Mančesteru

Nikad veći kadrovski problemi u Mančesteru

Sportske.net pre 1 dan
Mančester junajted će u petak od 21 sati dočekati Njukasl u značajno oslabljenom sastavu. Meč 18. kola engleske Premijer lige će propustiti kapiten Bruno Fernandeš i Kobi Mejnu zbog povreda, dok su Brajan Embeumo i Amad Dijalo na Afričkom kupu nacija, sa… »
Problemi za Mančester junajted: Ruben Amorim saopštio loše vesti

Problemi za Mančester junajted: Ruben Amorim saopštio loše vesti

Večernje novosti pre 1 dan
Kapiten Mančester Junajteda Bruno Fernandeš i njegov saigrač Kobi Mejnu neće igrati u petak protiv Njukasla, saopštio je danas trener "crvenih đavola" Ruben Amorim. FOTO: Tanjug/AP "Bruno i Kobi se oporavljaju. Ne mislim da će dugo pauzirati. Kobi će se… »
Bruno Fernandeš van terena - Amorim poručio: Nemoguće ga je zameniti!

Bruno Fernandeš van terena - Amorim poručio: Nemoguće ga je zameniti!

Kurir pre 1 dan
Fernandeš je povredio tetivu u subotu u porazu od Aston Vile (1:2) u Premijer ligi i neće igrati protiv Njukasla, u petak tradicionalno na Boksing dej u Engleskoj. "Nemoguće je zameniti Bruna. To sam jutros rekao ekipi. Iz ovoga moramo da izvučemo dobru… »
Nova glavobolja za Amorima - Junajted bez Fernandeša mesec dana

Nova glavobolja za Amorima - Junajted bez Fernandeša mesec dana

RTS pre 1 dan
Trener Mančester junajteda Ruben Amorim izjavio je da je nemoguće nadomestiti izostanak kapitena Bruna Fernandeša, koji će zbog povrede zadnje lože biti van terena do mesec dana. Portugalski vezista povredio se u porazu Junajteda od Aston Vile (2:1) u… »
Junajted protiv Njukasla bez kapitena

Junajted protiv Njukasla bez kapitena

Sport klub pre 1 dan
Kapiten Mančester Junajteda Bruno Fernandeš i njegov saigrač Kobi Mejnu neće igrati u petak protiv Njukasla, rekao je trener "crvenih đavola" Ruben Amorim. Kapiten „crvenih đavola“ se povredio na utakmici protiv Aston Vile i tako zabrinuo sve, pošto se… »
Amorim: Nemoguće je zameniti Bruna Fernandeša

Amorim: Nemoguće je zameniti Bruna Fernandeša

Radio sto plus pre 1 dan
Fernandeš je povredio tetivu u subotu u porazu od Aston Vile (1:2) u Premijer ligi i neće igrati protiv Njukasla, u petak tradicionalno na Boksing dej u Engleskoj. “Nemoguće je zameniti Bruna. To sam jutros rekao ekipi. Iz ovoga moramo da izvučemo dobru… »

Vesti dana »