Povezane vesti
EU uvodi stroža pravila za uvoz plastike
B92 24.12.2025
Evropska unija uvodi stroža pravila za uvoz plastike da pomogne evropskim reciklažnim pogonima da budu konkurentni s uvoznicima jeftine plastike, saopštila je danas Evropska komisija. EK je saopštila da će predložiti promene propisa u prvoj polovini… »
Evropska komisija donela odluku: Uvode se stroža pravila za uvoz plastike
Blic 24.12.2025
Evropska unija će uvesti stroža pravila za uvoz plastike u nastojanju da pomogne evropskim pogonima za reciklažu koji nastoje da ostanu konkurencija uvoznicima jeftine plastike, saopštila je danas Evropska komisija. EK je saopštila da će predložiti… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 30 minutajoš 5 povezanih
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana