Povezane vesti

"Lupila sam mu šamar, pred svima me je uštinuo za grudi" Tamari Milutinović je brak sa fudbalerom u problemu, i dalje ne…

"Lupila sam mu šamar, pred svima me je uštinuo za grudi" Tamari Milutinović je brak sa fudbalerom u problemu, i dalje ne…

Blic pre 19 sati
Izvori bliski pevačici otkrili su da je imala podršku prijateljice Katarine Grujić u teškim momentima. Tamara je ranije bila član grupe 'Đavolice'. Pevačica Tamara Milutinović u žiži je interesovanja javnosti zbog navodnih problema u braku sa fudbalerom… »
"Lupila sam mu šamar, pred svima me je uštinuo za grudi..." Tamari Milutinović brak sa fudbalerom u krizi, a sad otkrila sve o…

"Lupila sam mu šamar, pred svima me je uštinuo za grudi..." Tamari Milutinović brak sa fudbalerom u krizi, a sad otkrila sve o…

Kurir pre 19 sati
Pevačica Tamara Milutinović u žiži je interesovanja javnosti zbog navodnih problema u braku sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a sad je otkrila i neprijatnu situaciju na jednom nastupu koja ju frapirala. Tamara je prepričala jedan nemili događaj, te istakla… »
Tamara Milutinović doživela užas od dečka iz publike, pred svima mu udarila šamar: "Odreagovala sam mahinalno"

Tamara Milutinović doživela užas od dečka iz publike, pred svima mu udarila šamar: "Odreagovala sam mahinalno"

Telegraf pre 22 sata
Popularna pevačica Tamara Milutinović je sinoć gostovala kod Ognjena Amidžića u "Amidži šou" i sve je iznenadila ubitačnim stajlingom. Dok je muški deo gostiju bio zajedno sa voditeljem obučen u škotske nošnje, Tamara je bila, zajedno sa Breskvicom… »

Vesti dana »