Povezane vesti
Moj prijatelj Henri crvendać: Kako je ptičica postala svetski popularna
BBC News 25.12.2025
Henri crvendać postao je „svetski poznat“ pošto su snimci njegovih poseta Tomu i njegovoj automehaničarskoj radionici postali popularni na internetu. Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na… »
Danas 25.12.2025
Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na internetu. Henri crvendać počeo je da posećuje Toma Mekelhona pre nešto više od godinu dana u radionici gde on restaurira automobile. Snimci njegovih… »
NIN 25.12.2025
Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na internetu. Henri crvendać počeo je da posećuje Toma Mekelhona pre nešto više od godinu dana u radionici gde on restaurira automobile. Snimci njegovih… »
Južne vesti 25.12.2025
BBC Henri crvendać je najbolji prijatelj Toma automehaničara Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na internetu. Henri crvendać počeo je da posećuje Toma Mekelhona pre nešto više od godinu… »
Radio 021 25.12.2025
Henri crvendać postao je „svetski poznat“ pošto su snimci njegovih poseta Tomu i njegovoj automehaničarskoj radionici postali popularni na internetu. BBC Henri crvendać je najbolji prijatelj Toma automehaničara Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito i lokalna kiša
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih
Pomoć države za 50.000 domaćinstava: Do kraja 2027. subvencije za poboljšanje energetske efikasnosti
Kurir pre 2 satajoš 16 povezanih
NLB Komercijalna banka o hapšenju bivše zaposlene: Svi klijenti u potpunosti obeštećeni
Nova ekonomija pre 32 minutajoš 62 povezane
Bačena bomba na kuću Zdravka Čolića u Beogradu, priveden osumnjičeni
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih
Inspekcija povukla 10 tona sira iz mlekare „Kikinda“ zbog lažiranja roka trajanja
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih