Povezane vesti
Moj prijatelj Henri crvendać: Kako je ptičica postala svetski popularna
BBC News 25.12.2025
Henri crvendać postao je „svetski poznat“ pošto su snimci njegovih poseta Tomu i njegovoj automehaničarskoj radionici postali popularni na internetu. Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na… »
Danas 25.12.2025
Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na internetu. Henri crvendać počeo je da posećuje Toma Mekelhona pre nešto više od godinu dana u radionici gde on restaurira automobile. Snimci njegovih… »
NIN 25.12.2025
Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na internetu. Henri crvendać počeo je da posećuje Toma Mekelhona pre nešto više od godinu dana u radionici gde on restaurira automobile. Snimci njegovih… »
Južne vesti 25.12.2025
BBC Henri crvendać je najbolji prijatelj Toma automehaničara Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na internetu. Henri crvendać počeo je da posećuje Toma Mekelhona pre nešto više od godinu… »
Radio 021 25.12.2025
Henri crvendać postao je „svetski poznat“ pošto su snimci njegovih poseta Tomu i njegovoj automehaničarskoj radionici postali popularni na internetu. BBC Henri crvendać je najbolji prijatelj Toma automehaničara Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa… »
Vesti dana »
Tramp: Iranski lideri pregovaraju sa SAD, ali se plaše da to priznaju
Beta pre 23 minutajoš 51 povezana
Jokićeve papuče postale hit, naterale čitav košarkaški svet da priča o njima FOTO
Nova pre 8 minutajoš 53 povezane
Danas proleće, sutra zima! Temperature padaju za 12 stepeni, stiže nevreme u Srbiju: RHMZ izdao najnovije upozorenje - jak vetar, grmljavina i sneg
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Predizborna tišina počinje u ponoć, izbori u deset mesta zakazani za 29. mart
Glas Zapadne Srbije pre 27 minutajoš 17 povezanih