Povezane vesti
Moj prijatelj Henri crvendać: Kako je ptičica postala svetski popularna
BBC News pre 17 sati
Henri crvendać postao je „svetski poznat“ pošto su snimci njegovih poseta Tomu i njegovoj automehaničarskoj radionici postali popularni na internetu. Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na… »
Danas pre 17 sati
Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na internetu. Henri crvendać počeo je da posećuje Toma Mekelhona pre nešto više od godinu dana u radionici gde on restaurira automobile. Snimci njegovih… »
NIN pre 17 sati
Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na internetu. Henri crvendać počeo je da posećuje Toma Mekelhona pre nešto više od godinu dana u radionici gde on restaurira automobile. Snimci njegovih… »
Južne vesti pre 17 sati
BBC Henri crvendać je najbolji prijatelj Toma automehaničara Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa crvendaćem na obalama jezera Loh Ni postalo je svetski hit na internetu. Henri crvendać počeo je da posećuje Toma Mekelhona pre nešto više od godinu… »
Radio 021 pre 17 sati
Henri crvendać postao je „svetski poznat“ pošto su snimci njegovih poseta Tomu i njegovoj automehaničarskoj radionici postali popularni na internetu. BBC Henri crvendać je najbolji prijatelj Toma automehaničara Nesvakidašnje prijateljstvo čoveka sa… »
Vesti dana »
Oglasili se iz "Puteva Srbije", izdali upozorenje vozačima na dve opasne pojave: Svi putni pravci prohodni, na ovim deonicama sneg napadao do 5 cm
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Uhapšena "dečja banda" u Beogradu Tukli radnicu, opljačkali apotetku i pobegli: Policija ih privela, među razbojnicima i devojčica (12)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Amerika napala Nigeriju! Oglasio se Tramp: "Moćan udar protiv ISIS, ciljaju i ubijaju nevine hrišćane"!
Kurir pre 7 minutajoš 2 povezane