Povezane vesti
Kako je sniman 'Sam u kući': Pričao sam sa sestrama Kevina Mekalistera
BBC News 25.12.2025
Pre 35 godina svet je prvi put upoznao Kevina Mekalistera i 'Sam u kući', jedan od najpopularnijih prazničnih filmova u istoriji - kako je snimanje izgledalo pričao sam sa dve glumice iz filma, sestrama Kevina Mekalistera. Da mi je neko nekad pričao, ne… »
NIN 25.12.2025
Da mi je neko nekad pričao, ne bih mu verovao. Za ove 34 godine Sam u kući, jedan od najvećih prazničnih filmova u istoriji - uz Umri muški - gledao sam, detaljnim matematičkim proračunom, oko 34.000 puta. Kad god je bio na televiziji zastao bih, s… »
Kako je sniman ‘Sam u kući’: Pričao sam sa sestrama Kevina Mekalistera
Južne vesti 25.12.2025
Da mi je neko nekad pričao, ne bih mu verovao. Za ove 34 godine Sam u kući, jedan od najvećih prazničnih filmova u istoriji – uz Umri muški – gledao sam, detaljnim matematičkim proračunom, oko 34.000 puta. Kad god je bio na televiziji zastao bih, s… »
Danas 25.12.2025
Da mi je neko nekad pričao, ne bih mu verovao. Za ove 34 godine Sam u kući, jedan od najvećih prazničnih filmova u istoriji – uz Umri muški – gledao sam, detaljnim matematičkim proračunom, oko 34.000 puta. Kad god je bio na televiziji zastao bih, s… »
Danas 25.12.2025
Radio 021 25.12.2025
Pre 35 godina svet je prvi put upoznao Kevina Mekalistera i 'Sam u kući', jedan od najpopularnijih prazničnih filmova u istoriji - kako je snimanje izgledalo pričao sam sa dve glumice iz filma, sestrama Kevina Mekalistera. Da mi je neko nekad pričao, ne… »
Vesti dana »
Ponovo će se igrati druga utakmica finala Arkus lige između Vojvodine i Partizana
RTS pre 7 minutajoš 103 povezane
Upozorenje iz Moskve ambasadama: Napustite Kijev, veliki udar na Ukrajinu može početi svakog trenutka
Pravda pre 3 satajoš 34 povezane
Šelton eliminisan sa Rolan Garosa – Kolinjon priredio novu senzaciju u Parizu
RTS pre 12 minutajoš 112 povezane