Повезане вести
Како је сниман 'Сам у кући': Причао сам са сестрама Кевина Мекалистера
BBC News пре 20 сати
Пре 35 година свет је први пут упознао Кевина Мекалистера и 'Сам у кући', један од најпопуларнијих празничних филмова у историји - како је снимање изгледало причао сам са две глумице из филма, сестрама Кевина Мекалистера. Да ми… »
НИН пре 20 сати
Да ми је неко некад причао, не бих му веровао. За ове 34 године Сам у кући, један од највећих празничних филмова у историји - уз Умри мушки - гледао сам, детаљним математичким прорачуном, око 34.000 пута. Кад год је био на… »
Радио 021 пре 20 сати
Пре 35 година свет је први пут упознао Кевина Мекалистера и 'Сам у кући', један од најпопуларнијих празничних филмова у историји - како је снимање изгледало причао сам са две глумице из филма, сестрама Кевина Мекалистера. Да ми… »
Како је сниман ‘Сам у кући’: Причао сам са сестрама Кевина Мекалистера
Данас пре 20 сати
Да ми је неко некад причао, не бих му веровао. За ове 34 године Сам у кући, један од највећих празничних филмова у историји – уз Умри мушки – гледао сам, детаљним математичким прорачуном, око 34.000 пута. Кад год је био на… »
Данас пре 20 сати
Да ми је неко некад причао, не бих му веровао. За ове 34 године Сам у кући, један од највећих празничних филмова у историји – уз Умри мушки – гледао сам, детаљним математичким прорачуном, око 34.000 пута. Кад год је био на… »
Јужне вести пре 20 сати
Вести дана »
Пљачка апотеке у Рузвелтовој улици у Београду, малолетни виновници ухапшени
Данас пре 9 сатијош 2 повезане
Америка напала Нигерију! Огласио се Трамп: "Моћан удар против ИСИС, циљају и убијају невине хришћане"!
Курир пре 3 сатајош 2 повезане