Povezane vesti
Kako je sniman 'Sam u kući': Pričao sam sa sestrama Kevina Mekalistera
NIN 25.12.2025
Da mi je neko nekad pričao, ne bih mu verovao. Za ove 34 godine Sam u kući, jedan od najvećih prazničnih filmova u istoriji - uz Umri muški - gledao sam, detaljnim matematičkim proračunom, oko 34.000 puta. Kad god je bio na televiziji zastao bih, s… »
Kako je sniman ‘Sam u kući’: Pričao sam sa sestrama Kevina Mekalistera
Južne vesti 25.12.2025
Da mi je neko nekad pričao, ne bih mu verovao. Za ove 34 godine Sam u kući, jedan od najvećih prazničnih filmova u istoriji – uz Umri muški – gledao sam, detaljnim matematičkim proračunom, oko 34.000 puta. Kad god je bio na televiziji zastao bih, s… »
Kako je sniman ‘Sam u kući’: Pričao sam sa sestrama Kevina Mekalistera
Danas 25.12.2025
Da mi je neko nekad pričao, ne bih mu verovao. Za ove 34 godine Sam u kući, jedan od najvećih prazničnih filmova u istoriji – uz Umri muški – gledao sam, detaljnim matematičkim proračunom, oko 34.000 puta. Kad god je bio na televiziji zastao bih, s… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano i toplo vreme
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 19 povezanih
Napadači pucali na kafić, ubijeno 17 osoba: Horor kod Johanesburga, traga se za naoružanim ubicama
Mondo pre 19 minutajoš 21 povezana
Dve džinovske pande upućene iz Kine za SAD posle samita Si Đinping - Donald Tramp
Beta pre 49 minutajoš 17 povezanih
Začarani krug se ne prekida! Arakči: Ormuz nije Trampov – Teheran postavio uslove, Vašington ih odbacuje
Večernje novosti pre 39 minutajoš 11 povezanih