Povezane vesti
Isplivala šok istina o novoj pesmi Ane Nikolić: Stigla ponuda i iz Amerike, ali postoji ogroman problem sa autorima
Mondo 25.12.2025
Ana Nikolić konačno je izbacila novu, dugo najavljivanu pesmu "Nije mi 22" i napravila apsolutni haos na muzičkim platformama i društvenim mrežama. Pesma je za kratko vreme postala ogroman hit i oborila rekorde u regionu, što je pevačica i podelila na… »
Ani Nikolić stigla neverovatna ponuda iz Amerike, a onda je otkrivena šokantna istina! Ovo se prvi put dešava
Telegraf 25.12.2025
Ana Nikolić (47) postigla je veliki uspeh sa pesmom "Nije mi 22", čak i van granica naše zemlje. Ova numera je postala viralna na Tik Toku, pa je stigla i ponuda iz Amerike, a onda je otkrivena šok istina o velikom hitu. Naime, ova pesma je već neko… »
Ana Nikolić postigla ogroman uspeh: Ponuda stigla i iz Amerike, a onda je otkrivena šok istina
Blic 25.12.2025
Autori pesme, i dalje anonimni, dobili su ponude za otkup autorskih prava. Nikolićeva je snimila pesmu nakon pozitivnih reakcija javnosti i otkupila prava na original. Ana Nikolić postigla je veliki uspeh sa pesmom "Nije mi 22", te je ova balada na prvom… »
Ani Nikolić stigla nepristojna ponuda iz Amerike! Pevačica niže skandale zbog ljubavnog života, a u poslu ruši sve pred sobom…
Kurir 25.12.2025
Ana Nikolić konačno je izbacila novu, dugo najavljivanu pesmu "Nije mi 22" i napravila apsolutni haos na muzičkim platformama i društvenim mrežama. Oko nove numere nastao je delirijum, a rezultati su oborili sve rekorde. Anina balada za sada je na prvom… »
Vesti dana »
Požar u Deliblatskoj peščari se ponovo razbuktao, izgoreo deo objekata u sportsko-rekreativnom centru Čardak
Nova pre 1 satjoš 48 povezanih
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 29 povezanih
(FOTO) Otkrivena ilegalna laboratorija: Policija zaplenila pola tone marihuane i uhapsila šest osoba
N1 Info pre 14 minutajoš 25 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 34 povezane
MOL grupa ostvarila dobit od 786 miliona dolara i napreduje u pregovorima o NIS-u
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 27 povezanih