Povezane vesti
Isplivala šok istina o novoj pesmi Ane Nikolić: Stigla ponuda i iz Amerike, ali postoji ogroman problem sa autorima
Mondo pre 1 dan
Ana Nikolić konačno je izbacila novu, dugo najavljivanu pesmu "Nije mi 22" i napravila apsolutni haos na muzičkim platformama i društvenim mrežama. Pesma je za kratko vreme postala ogroman hit i oborila rekorde u regionu, što je pevačica i podelila na… »
Ani Nikolić stigla neverovatna ponuda iz Amerike, a onda je otkrivena šokantna istina! Ovo se prvi put dešava
Telegraf pre 1 dan
Ana Nikolić (47) postigla je veliki uspeh sa pesmom "Nije mi 22", čak i van granica naše zemlje. Ova numera je postala viralna na Tik Toku, pa je stigla i ponuda iz Amerike, a onda je otkrivena šok istina o velikom hitu. Naime, ova pesma je već neko… »
Ana Nikolić postigla ogroman uspeh: Ponuda stigla i iz Amerike, a onda je otkrivena šok istina
Blic pre 1 dan
Autori pesme, i dalje anonimni, dobili su ponude za otkup autorskih prava. Nikolićeva je snimila pesmu nakon pozitivnih reakcija javnosti i otkupila prava na original. Ana Nikolić postigla je veliki uspeh sa pesmom "Nije mi 22", te je ova balada na prvom… »
Ani Nikolić stigla nepristojna ponuda iz Amerike! Pevačica niže skandale zbog ljubavnog života, a u poslu ruši sve pred sobom…
Kurir pre 1 dan
Ana Nikolić konačno je izbacila novu, dugo najavljivanu pesmu "Nije mi 22" i napravila apsolutni haos na muzičkim platformama i društvenim mrežama. Oko nove numere nastao je delirijum, a rezultati su oborili sve rekorde. Anina balada za sada je na prvom… »
Vesti dana »
Novaković (NPS): Zajednički front studenata i opozicije vodi ka sigurnoj pobedi
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Benzin i dizel do 31. decembra jeftiniji za po dva dinara po litru
Sandžak press pre 1 satjoš 40 povezanih