Povezane vesti

"Dobio sam otkaz" Dejan Dragojević više nije voditelj, otkrio detalje: "Stigla mi je poruka da mi se otkazuje emisija, shvatio…

"Dobio sam otkaz" Dejan Dragojević više nije voditelj, otkrio detalje: "Stigla mi je poruka da mi se otkazuje emisija, shvatio…

Blic pre 26 dana
Navodi da su promene u kolektivu uticale na njegov stav prema poslu Dejan je nedavno pokrenuo privatan biznis Nakon što je odustao od učešća u rijaliti programu, Dejan Dragojević se oprobao i kao voditelj. On se sada oglasio i otkrio da je dobio otkaz na… »
Dejan Dragojević dobio otkaz: Više nije voditelj, otkrio sve detalje, nakon svega mu porukom saopštili odluku

Dejan Dragojević dobio otkaz: Više nije voditelj, otkrio sve detalje, nakon svega mu porukom saopštili odluku

Mondo pre 26 dana
Nakon što je odustao od učešća u rijaliti programima, Dejan Dragojević se okušao i u ulozi voditelja. Ipak, sada se oglasio u javnosti i otkrio da je dobio otkaz na televiziji Hype, gde je radio. Kako je naveo, odlučio je da se obrati pratiocima nakon… »
Dejan Dragojević dobio otkaz na televiziji! „Rečeno je, ko ne potpiše…“

Dejan Dragojević dobio otkaz na televiziji! „Rečeno je, ko ne potpiše…“

Telegraf pre 26 dana
Nakon što je odustao od učešća u rijaliti programu, Dejan Dragojević se oprobao i kao voditelj. On se sada oglasio i otkrio da je dobio otkaz na televiziji gde je radio. Dejan se oglasio nakon što je, kako kaže, dobio mnoštvo pitanja zbog čega se njegova… »

Vesti dana »