Povezane vesti

Endi Rodik se pita: Može li Đoković da pobedi svoje telo?

Endi Rodik se pita: Može li Đoković da pobedi svoje telo?

Euronews pre 1 dan
Može li Novak Đoković u 2026. godine trenirati kao u periodu svoje karijere kada je bio na vrhuncu? Ovo pitanje je tema razgovora u podkastu koji vodi Američka teniska legenda Endi Rodik. "Ja ne znam da li on i dalje može da vežba kao nekada, kako je… »
Endi Rodik ima jedno pitanje za Novaka Đokovića

Endi Rodik ima jedno pitanje za Novaka Đokovića

Danas pre 1 dan
Đoković će napuniti 39 godina tokom naredne sezone, a nekadašnji svetski broj jedan Endi Rodik ima samo jedno pitanje za srpskog asa uoči početka nove takmičarske godine. Pitanje je postavio u svom podkastu, a ono glasi ovako. – Ne znam da li može da… »
Rodikovo otvoreno pitanje Đokoviću

Rodikovo otvoreno pitanje Đokoviću

Sport klub pre 1 dan
Endi Rodik kaže da ima samo jedno pitanje za Novaka Đokovića pred početak nove sezone. I da od odgovora na njega zavisi i kako će najbolji teniser sveta proći u narednoj ali i ostalim godinama koje bude igrao. – Moje pitanje glasi, može li on u 2026. da… »
"Đoković je sebi postavio to pitanje - odgovor je bio ne" VIDEO

"Đoković je sebi postavio to pitanje - odgovor je bio ne" VIDEO

B92 pre 1 dan
Endi Rodik, nekadašnji najbolji teniser sveta, izrazio je sumnju u sposobnost tela Novaka Đokovića da izdrži sve napore koje mu predstoje u 2026. godini. Amerikanac se osvrnuo na 2025. godinu, te se posebno zaustavio kod srpskog tenisera. Za Rodika nema… »

Vesti dana »