Povezane vesti
"Moja baka bila je Titova bolničarka": Glumica Danijela Vranješ otkrila porodičnu tajnu, pa pomenula zbog čega je to skrivano…
Kurir pre 19 sati
Glumica Danijela Vranješ tokom bogate karijere nije mnogo govorila o svom privatnom životu. Sada je otkrila jedan veoma zanimljiv detalj iz svoje porodice otkrivši da je njena baka bila bolničarka Josipa Broza Tita. "Imali smo kuću malu u Inđiji gde je… »
"Baka je bila jedna od dve bolničarke koja je bila sa Titom": Srpska glumica prvi put o velikoj porodičnoj tajni
Mondo pre 20 sati
Glumica Danijela Vranješ proslavila se ulogama u nekim od najpopularnijih srpskih ostvarenja kao što su "Balkanska pravila", "Dorćol-Menhetn", "Munje!", "Ona voli Zvezdu", "Čarlston za Ognjenku", no, iako se u javnosti dosta toga zna o njenom… »
„I dalje sisam palac, ali imam mnogo gore šifre“: Srna Lango šokirala izjavom
Nova pre 1 dan
Popularna glumica Srna Lango nedavno je bila gost u emisiji "Intermezzo" na TV Nova gde je otkrila nepoznate detalje iz svog života. Voditeljka Danijel Buzurović ju je iznenadila pitanjem o tome da li je istina da je zadržala naviku iz detinjstva, pa i… »
Bomba iz "Srećnih ljudi" i dan-danas sisa palac: Sa 54 je i dalje najbolja riba na sceni, a praktikuje bizarnu naviku
Mondo pre 1 dan
Čuvena glumica Srna Lango decenijama unazad važi za jednu od najlepših žena na domaćoj sceni. Publika ju je zavolela kroz brojna ostvarenja, kako na malim ekranima, tako i kroz pozorišne predstave, ali, iako se o njenom profesionalnom putu znalo sve… »
"I dalje sisam palac, ali imam i mnogo gore šifre" Srna Lango šokirala izjavom: I dalje sam bez trauma...
Kurir pre 1 dan
Srna Lango priznala je da i dalje sisa palac, te da i dalje praktikuje naviku iz detinjstva. Kako je otkrila, njeni roditelji se nikada nisu trudili da je odviknu od toga, a šokirala je izjavom da " ima i druge šifre koje su mnogo gore od sisanja prsta"… »
Srna Lango u 54. godini priznala da i dalje sisa prst! Šokirala izjavom: "Taj palac mi danas jedini i treba"
Telegraf pre 1 dan
Glumica Srna Lango priznala je da i dalje sisa palac, odnosno da i dalje praktikuje naviku iz detinjstva. Kako je otkrila, njeni roditelji se nikada nisu trudili da je odviknu od toga, a šokirala je izjavom da "ima i druge šifre koje su mnogo gore od… »
"I dalje sisam prst, ali imam i druge mnogo gore šifre" Glumica Srna Lango šokirala: "Taj palac mi i dan danas jedini treba"
Blic pre 1 dan
Glumica ranije govorila o nesigurnostima vezanim za svoj spoljašnji izgled. Tri puta se šišala na ćelavo u pokušaju da se nosi s tim nesigurnostima. Glumica Srna Lango priznala je da i dalje sisa palac, te da i dalje praktikuje naviku iz detinjstva. Kako… »
Vesti dana »
Novaković (NPS): Zajednički front studenata i opozicije vodi ka sigurnoj pobedi
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Studentu Bogdanu Jovičiću ukinut kućni pritvor mesecima od hapšenja
BBC News pre 50 minutajoš 14 povezanih