Povezane vesti

"Moja baka bila je Titova bolničarka": Glumica Danijela Vranješ otkrila porodičnu tajnu, pa pomenula zbog čega je to skrivano…

"Moja baka bila je Titova bolničarka": Glumica Danijela Vranješ otkrila porodičnu tajnu, pa pomenula zbog čega je to skrivano…

Kurir pre 22 dana
Glumica Danijela Vranješ tokom bogate karijere nije mnogo govorila o svom privatnom životu. Sada je otkrila jedan veoma zanimljiv detalj iz svoje porodice otkrivši da je njena baka bila bolničarka Josipa Broza Tita. "Imali smo kuću malu u Inđiji gde je… »
"Baka je bila jedna od dve bolničarke koja je bila sa Titom": Srpska glumica prvi put o velikoj porodičnoj tajni

"Baka je bila jedna od dve bolničarke koja je bila sa Titom": Srpska glumica prvi put o velikoj porodičnoj tajni

Mondo pre 22 dana
Glumica Danijela Vranješ proslavila se ulogama u nekim od najpopularnijih srpskih ostvarenja kao što su "Balkanska pravila", "Dorćol-Menhetn", "Munje!", "Ona voli Zvezdu", "Čarlston za Ognjenku", no, iako se u javnosti dosta toga zna o njenom… »
„I dalje sisam palac, ali imam mnogo gore šifre“: Srna Lango šokirala izjavom

„I dalje sisam palac, ali imam mnogo gore šifre“: Srna Lango šokirala izjavom

Nova pre 22 dana
Popularna glumica Srna Lango nedavno je bila gost u emisiji "Intermezzo" na TV Nova gde je otkrila nepoznate detalje iz svog života. Voditeljka Danijel Buzurović ju je iznenadila pitanjem o tome da li je istina da je zadržala naviku iz detinjstva, pa i… »
Bomba iz "Srećnih ljudi" i dan-danas sisa palac: Sa 54 je i dalje najbolja riba na sceni, a praktikuje bizarnu naviku

Bomba iz "Srećnih ljudi" i dan-danas sisa palac: Sa 54 je i dalje najbolja riba na sceni, a praktikuje bizarnu naviku

Mondo pre 22 dana
Čuvena glumica Srna Lango decenijama unazad važi za jednu od najlepših žena na domaćoj sceni. Publika ju je zavolela kroz brojna ostvarenja, kako na malim ekranima, tako i kroz pozorišne predstave, ali, iako se o njenom profesionalnom putu znalo sve… »
"I dalje sisam palac, ali imam i mnogo gore šifre" Srna Lango šokirala izjavom: I dalje sam bez trauma...

"I dalje sisam palac, ali imam i mnogo gore šifre" Srna Lango šokirala izjavom: I dalje sam bez trauma...

Kurir pre 22 dana
Srna Lango priznala je da i dalje sisa palac, te da i dalje praktikuje naviku iz detinjstva. Kako je otkrila, njeni roditelji se nikada nisu trudili da je odviknu od toga, a šokirala je izjavom da " ima i druge šifre koje su mnogo gore od sisanja prsta"… »
Srna Lango u 54. godini priznala da i dalje sisa prst! Šokirala izjavom: "Taj palac mi danas jedini i treba"

Srna Lango u 54. godini priznala da i dalje sisa prst! Šokirala izjavom: "Taj palac mi danas jedini i treba"

Telegraf pre 22 dana
Glumica Srna Lango priznala je da i dalje sisa palac, odnosno da i dalje praktikuje naviku iz detinjstva. Kako je otkrila, njeni roditelji se nikada nisu trudili da je odviknu od toga, a šokirala je izjavom da "ima i druge šifre koje su mnogo gore od… »
"I dalje sisam prst, ali imam i druge mnogo gore šifre" Glumica Srna Lango šokirala: "Taj palac mi i dan danas jedini treba"

"I dalje sisam prst, ali imam i druge mnogo gore šifre" Glumica Srna Lango šokirala: "Taj palac mi i dan danas jedini treba"

Blic pre 22 dana
Glumica ranije govorila o nesigurnostima vezanim za svoj spoljašnji izgled. Tri puta se šišala na ćelavo u pokušaju da se nosi s tim nesigurnostima. Glumica Srna Lango priznala je da i dalje sisa palac, te da i dalje praktikuje naviku iz detinjstva. Kako… »

Vesti dana »