Povezane vesti

Dvorac "Sokolac" nije jedini koji je bio u vlasništvu Dunđerski: Čuveni "Fantast" nastao iz čistog inata

Dvorac "Sokolac" nije jedini koji je bio u vlasništvu Dunđerski: Čuveni "Fantast" nastao iz čistog inata

Telegraf pre 11 sati
Juče smo objavili tekst o dvorcu "Sokolac" koji je pripadao porodici Dunđerski, koja ga je i izgradila. Takođe je, na jučerašnji dan, zapušteni dvorac, zajedno sa okolnim imanjem i pomoćnim objektima, prodat na aukciji za oko 324.000 evra. Međutim, ovo… »
"Tu sam živeo, tu mi je sin prohodao" Oglasio se čuvar prodatog dvorca Dunđerski: Pazio ga je punih 40 godina! (foto)

"Tu sam živeo, tu mi je sin prohodao" Oglasio se čuvar prodatog dvorca Dunđerski: Pazio ga je punih 40 godina! (foto)

Blic pre 13 sati
Poruka čuvara dvorca privukla je pažnju na društvenim mrežama. Dvorac, koji je bio u zapuštenom stanju, prodat je za oko 324.000 evra Dvorac "Sokolac", jedno od prepoznatljivih zdanja vojvođanske kulturne baštine i zdanje koje je podigao najbogatiji… »
Milan je čuvao dvorac Dunđerskih 40 godina: Sad sa suzama u očima priča šta za njega znači njegova prodaja

Milan je čuvao dvorac Dunđerskih 40 godina: Sad sa suzama u očima priča šta za njega znači njegova prodaja

Kurir pre 13 sati
Kako je čuvar dvorca čuvene bogataške porodive Dunđerski doživeo njegovu prodaju sa okolnim imanjem na jučerašnjoj licitaciji za 324.000 evra najbolje se vidi iz njegove objave na društvenoj mreži Facebook. Milan Jašin od svojih prijatelja nije krio setu… »
"Zbogom, dvorac Sokolac, bila mi je čast i zadovoljstvo." Emotivna poruka čuvara dvorca dan nakon prodaje

"Zbogom, dvorac Sokolac, bila mi je čast i zadovoljstvo." Emotivna poruka čuvara dvorca dan nakon prodaje

Dnevnik pre 16 sati
Prodajom dvorca „Sokolac“, nekadašnjeg zdanja porodice Dunđerski, okončana je ne samo jedna duga pravna i imovinska saga, već i životno poglavlje čoveka koji je to zdanje čuvao gotovo čitav radni vek. Nakon 40 godina provedenih uz dvorac, Milan Jašin se… »
Zbogom Lenka Dunđerski: Oglasio se čuvar prodatog dvorca Sokolac! Pazio ga 40 godina, sad sve odlazi u zaborav

Zbogom Lenka Dunđerski: Oglasio se čuvar prodatog dvorca Sokolac! Pazio ga 40 godina, sad sve odlazi u zaborav

Telegraf pre 16 sati
Juče smo objavili tekst o dvorcu "Sokolac" koji je pripadao porodici Dunđerski, koja ga je i izgradila. Takođe je, na jučerašnji dan, zapušteni dvorac, zajedno sa okolnim imanjem i pomoćnim objektima, prodat na aukciji za oko 324.000 evra. Kada je naša… »

Vesti dana »