Povezane vesti
Nemački portal: EU oseća teret narušenih odnosa Berlina sa Parizom i Varšavom
N1 Info 25.12.2025
Odnosi Nemačke i Francuske su zbog narušenog partnerstva nemačkog kancelara Fridriha Merca i francuskog predsednika Emanuela Makrona daleko od harmoničnih, a dubok jaz postoji i sa nemačkim istočnim susedom, Poljskom, ocenjuje berlinski portal… »
Nemački portal: EU oseća teret narušenih odnosa Berlina sa Parizom i sa Varšavom
Danas 25.12.2025
Odnosi Nemačke i Francuske su zbog narušenog partnerstva nemačkog kancelara Fridriha Merca i francuskog predsednika Emanuela Makrona daleko od harmoničnih, a dubok jaz postoji i sa nemačkim istočnim susedom, Poljskom, ocenjuje berlinski portal… »
Nemački portal: EU oseća teret narušenih odnosa Berlina sa Parizom i sa Varšavom
Serbian News Media 25.12.2025
Vesti dana »
Presuda u slučaju Le Pen: Francuska desnica pruža ruku Mercu
Dojče vele pre 14 minutajoš 31 povezana
Lazović (ZLF): Građani očekuju fer izbore i slobodne medije a ne ispunjavanje formalnosti
Beta pre 24 minutajoš 31 povezana
Hladni front iz Evrope juri ka Srbiji: Ovi delovi zemlje prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom
Mondo pre 23 minutajoš 46 povezanih
ISPRAVKA Predmet protiv Veselina Milića bi moglo da preuzme Prvo tužilaštvo
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih