Povezane vesti
Nemački portal: EU oseća teret narušenih odnosa Berlina sa Parizom i Varšavom
N1 Info 25.12.2025
Odnosi Nemačke i Francuske su zbog narušenog partnerstva nemačkog kancelara Fridriha Merca i francuskog predsednika Emanuela Makrona daleko od harmoničnih, a dubok jaz postoji i sa nemačkim istočnim susedom, Poljskom, ocenjuje berlinski portal… »
Nemački portal: EU oseća teret narušenih odnosa Berlina sa Parizom i sa Varšavom
Danas 25.12.2025
Odnosi Nemačke i Francuske su zbog narušenog partnerstva nemačkog kancelara Fridriha Merca i francuskog predsednika Emanuela Makrona daleko od harmoničnih, a dubok jaz postoji i sa nemačkim istočnim susedom, Poljskom, ocenjuje berlinski portal… »
Nemački portal: EU oseća teret narušenih odnosa Berlina sa Parizom i sa Varšavom
Serbian News Media 25.12.2025
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju i upozorenje na visoke temperature
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 33 povezane
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Pezeškijan brani sporazum sa Vašingtonom
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 22 povezane
(Video) "GOAT je na terenu": Organizatori US opena objaviili da je Đoković odradio prvi trening
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 20 povezanih
'Mi smo velesila u gašenju požara': Vučić u Deliblatskoj peščari
BBC News pre 30 minutajoš 9 povezanih