Povezane vesti
"Neko mi je pokucao na vrata uoči Božića": Kad sam ga video rekao sam 2 reči koje su ženi i meni zauvek promenile život"
Kurir pre 13 sati
Porodica je uživala u pripremi praznika ni ne sluteći da će im se u samo nekiliko trenutaka život promeniti nakon jedne večeri. Naime, 23. decembra 1975. godine, Rob Parsons i njegova supruga Dajena pripremali su se za Božić u svom domu u Velsu, kada im… »
Pozvali su stranca u kuću jednog Božića, a on je ostao do kraja života
BBC News pre 23 sata
Britanski par je mislio da će ugostiti 30-godišnjeg Ronija samo par dana za Božić, a on je ostao sa njima do kraja života. Božić se često smatra periodom godine kada se čine dobre stvari. Upravo jedan takav čin pre pola veka promenio život mladog… »
Pozvali su ga u kuću jednog Božića, a on je ostao do kraja života
NIN pre 24 sata
Božić se često smatra periodom godine kada se čine dobre stvari. Upravo jedan takav čin pre pola veka promenio život mladog britanskog para. Bio je 23. decembar 1975. i Rob Parsons i njegova supruga Dajen su se pripremali za Božić u njihovom domu u… »
Danas pre 24 sata
Božić se često smatra periodom godine kada se čine dobre stvari. Upravo jedan takav čin pre pola veka promenio život mladog britanskog para. Bio je 23. decembar 1975. i Rob Parsons i njegova supruga Dajen su se pripremali za Božić u njihovom domu u… »
Radio 021 pre 24 sata
Britanski par je mislio da će ugostiti 30-godišnjeg Ronija samo par dana za Božić, a on je ostao sa njima do kraja života. BBC Božić se često smatra periodom godine kada se čine dobre stvari. Upravo jedan takav čin pre pola veka promenio život mladog… »
Južne vesti pre 24 sata
BBC Božić se često smatra periodom godine kada se čine dobre stvari. Upravo jedan takav čin pre pola veka promenio život mladog britanskog para. Bio je 23. decembar 1975. i Rob Parsons i njegova supruga Dajen su se pripremali za Božić u njihovom domu u… »
Vesti dana »
Ovo su nove cene goriva i važiće do kraja godine: Objavljeno koliko ćemo plaćati benzin i dizel na pumpama
Kurir pre 23 minutajoš 31 povezana
'Izveli smo savršene udare na teroristički ološ koji ubija hrišćane': Tramp
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Dačić: Pronađena bomba u Beogradu na vodi - od „naše braće Amerikanaca“
Sputnik pre 2 satajoš 23 povezane
Slađan Trajković osuđen na 10 godina zatvora za ratne zločine na Kosovu
Beta pre 43 minutajoš 17 povezanih