Повезане вести

Изненадио све браком са ћерком чувеног глумца, а данас је са 15 година млађом: Буран љубавни живот Скаја Виклера

Изненадио све браком са ћерком чувеног глумца, а данас је са 15 година млађом: Буран љубавни живот Скаја Виклера

Нова 25.12.2025
Репер Ђорђе Миљеновић, познатији као Скај Виклер, недавно је отворено говорио о једној од најтежих фаза свог живота, признајући да је више од 20 година био зависник од наркотика и алкохола. У гостовању у емисији „Глам и драма“… »
"Био сам зависник од дроге и алкохола, трајало је 20 година" Шок признање Скај Виклера: "То је био једини начин да не шкодим…

"Био сам зависник од дроге и алкохола, трајало је 20 година" Шок признање Скај Виклера: "То је био једини начин да не шкодим…

Блиц 25.12.2025
Скај Виклер се оженио Настасијом Бодирогом у мају ове године, и пар очекује своје прво дете. Миљеновић је навео да је након завршетка проблематичног периода заменио своје зависности тренинзима и видео играма. Репер Ђорђе… »
"Двадесет година сам био тежак зависник од алкохола и дроге!" Признање Скај Виклера шокирало све

"Двадесет година сам био тежак зависник од алкохола и дроге!" Признање Скај Виклера шокирало све

Курир 25.12.2025
Репер Скај Виклер, који се недавно трећи пут оженио и са супругом очекује дете, поново је привукао пажњу јавности искреним и потресним признањем о дугогодишњој борби са зависностима. Гостујући у емисији „Глам и драма“, музичар… »
"20 година сам био зависник од дроге и алкохола": Шок признање Скај Виклера који чека дете са 15 година млађом

"20 година сам био зависник од дроге и алкохола": Шок признање Скај Виклера који чека дете са 15 година млађом

Мондо 25.12.2025
Репер Ђорђе Миљеновић, познатији као Скај Виклер, отворено је признао да се чак две деценије борио са тешком зависношћу од наркотика и алкохола. Погледајте како данас изгледа: Уметник, који се недавно трећи пут оженио и са… »
„Преко 20 година сам био тежак зависник од алкохола и наркотика“: Скај Виклер отворено о пороцима

„Преко 20 година сам био тежак зависник од алкохола и наркотика“: Скај Виклер отворено о пороцима

Нова 25.12.2025
Репер Ђорђе Миљеновић, познатији као Скај Виклер, признао је да је 20 година био тешки зависник од наркотика и алкохола. Скај је у недавном гостовању отворено говорио о пороцима, те признао да је зависност заменио „другом… »
"20 година сам био тешки зависник од алкохола и наркотика", мучно признање Скај Виклера: "То је био једини..."

"20 година сам био тешки зависник од алкохола и наркотика", мучно признање Скај Виклера: "То је био једини..."

Телеграф 25.12.2025
Репер и аутор Ђорђе Миљеновић, познатији као Скај Виклер, признао је да је 20 година био тешки зависник од наркотика и алкохола. Како каже, када је свему томе дошао крај, онда је једну зависност заменио другом. - Ја сам преко 20… »

Вести дана »