Povezane vesti
Iznenadio sve brakom sa ćerkom čuvenog glumca, a danas je sa 15 godina mlađom: Buran ljubavni život Skaja Viklera
Nova pre 4 sati
Reper Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, nedavno je otvoreno govorio o jednoj od najtežih faza svog života, priznajući da je više od 20 godina bio zavisnik od narkotika i alkohola. U gostovanju u emisiji „Glam i drama“ iskreno je govorio o… »
"Bio sam zavisnik od droge i alkohola, trajalo je 20 godina" Šok priznanje Skaj Viklera: "To je bio jedini način da ne škodim…
Blic pre 13 sati
Skaj Vikler se oženio Nastasijom Bodirogom u maju ove godine, i par očekuje svoje prvo dete. Miljenović je naveo da je nakon završetka problematičnog perioda zamenio svoje zavisnosti treninzima i video igrama. Reper Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj… »
"Dvadeset godina sam bio težak zavisnik od alkohola i droge!" Priznanje Skaj Viklera šokiralo sve
Kurir pre 12 sati
Reper Skaj Vikler, koji se nedavno treći put oženio i sa suprugom očekuje dete, ponovo je privukao pažnju javnosti iskrenim i potresnim priznanjem o dugogodišnjoj borbi sa zavisnostima. Gostujući u emisiji „Glam i drama“, muzičar je bez ulepšavanja… »
"20 godina sam bio zavisnik od droge i alkohola": Šok priznanje Skaj Viklera koji čeka dete sa 15 godina mlađom
Mondo pre 12 sati
Reper Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, otvoreno je priznao da se čak dve decenije borio sa teškom zavisnošću od narkotika i alkohola. Pogledajte kako danas izgleda: Umetnik, koji se nedavno treći put oženio i sa suprugom iščekuje prinovu… »
„Preko 20 godina sam bio težak zavisnik od alkohola i narkotika“: Skaj Vikler otvoreno o porocima
Nova pre 12 sati
Reper Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, priznao je da je 20 godina bio teški zavisnik od narkotika i alkohola. Skaj je u nedavnom gostovanju otvoreno govorio o porocima, te priznao da je zavisnost zamenio „drugom zavisnošću“. „Ja sam preko 20… »
"20 godina sam bio teški zavisnik od alkohola i narkotika", mučno priznanje Skaj Viklera: "To je bio jedini..."
Telegraf pre 12 sati
Reper i autor Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, priznao je da je 20 godina bio teški zavisnik od narkotika i alkohola. Kako kaže, kada je svemu tome došao kraj, onda je jednu zavisnost zamenio drugom. - Ja sam preko 20 godina teški zavisnik i… »
Vesti dana »
Uhapšena "dečja banda" u Beogradu Tukli radnicu, opljačkali apotetku i pobegli: Policija ih privela, među razbojnicima i devojčica (12)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
SAD napale ISIS u Nigeriji, hitno se oglasio Tramp: "Ciljaju i ubijaju nevine hrišćane"
Telegraf pre 17 minutajoš 2 povezane