Povezane vesti
„Ponosni smo što i ove godine možemo da obradujemo mališane“: Moja Kravica novogodišnja donacija deci bez roditeljskog staranja…
Dnevnik 25.12.2025
U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Imlek i ove godine nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku deci bez ro-diteljskog staranja i štićenicima socijalnih ustanova širom Srbije. Novogodišnji… »
Moja Kravica novogodišnja donacija deci bez roditeljskog staranja
Serbian News Media 25.12.2025
Beograd, 25. decembar 2025. – U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Imlek i ove godine nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku deci bez roditeljskog staranja i štićenicima socijalnih… »
Mondo 25.12.2025
Beograd, 25. decembar 2025. - U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Imlek i ove godine nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku deci bez roditeljskog staranja i štićenicima socijalnih… »
Telegraf 25.12.2025
U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Imlek i ove godine nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku deci bez roditeljskog staranja i štićenicima socijalnih ustanova širom Srbije. Novogodišnji… »
Nedeljnik 25.12.2025
U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Imlek i ove godine nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku deci bez roditeljskog staranja i štićenicima socijalnih ustanova širom Srbije. Novogodišnji… »
Vesti dana »
"Rekli su mi da ne mogu sa njom sanitetom, da se snađem za taksi!" Majka preminule devojčice (4) u Čačku za Kurir: Doktor mi preko Vibera poslao otpusnu listu
Kurir pre 38 minutajoš 59 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 4 satijoš 33 povezane
Iako je niko ne zove na pregovore, Kaja Kalas bi da diktira uslove Rusiji
Sputnik pre 23 minutajoš 25 povezanih
Drama u Surčinu: Pao kran na gradilištu, konstrukcija povredila radnika!
Telegraf pre 6 satijoš 6 povezanih
Bajatović: Zbog radova na mreži, obustava isporuke gasa 12. februara u devet lokalnih samouprava
Forbes pre 6 satijoš 26 povezanih