Povezane vesti

„Ponosni smo što i ove godine možemo da obradujemo mališane“: Moja Kravica novogodišnja donacija deci bez roditeljskog staranja…

„Ponosni smo što i ove godine možemo da obradujemo mališane“: Moja Kravica novogodišnja donacija deci bez roditeljskog staranja…

Dnevnik pre 19 sati
U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Imlek i ove godine nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku deci bez ro-diteljskog staranja i štićenicima socijalnih ustanova širom Srbije. Novogodišnji… »
Moja Kravica novogodišnja donacija deci bez roditeljskog staranja

Serbian News Media pre 20 sati
Beograd, 25. decembar 2025. – U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Imlek i ove godine nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku deci bez roditeljskog staranja i štićenicima socijalnih… »

Mondo pre 21 sat
Beograd, 25. decembar 2025. - U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Imlek i ove godine nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku deci bez roditeljskog staranja i štićenicima socijalnih… »

Telegraf pre 22 sata
U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Imlek i ove godine nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku deci bez roditeljskog staranja i štićenicima socijalnih ustanova širom Srbije. Novogodišnji… »

Nedeljnik pre 22 sata
U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija Imlek i ove godine nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja, pružajući podršku deci bez roditeljskog staranja i štićenicima socijalnih ustanova širom Srbije. Novogodišnji… »

Vesti dana »