Повезане вести
"Није срамота" Луна о Слоби Радановићу због ког је заплакала у емисији: Открила шта се догодило после
Телеграф пре 25 дана
Луна Ђогани недавно је гостовала у једној емисији које је било посебно емотивно, те се током разговора расплакала и отворено говорила о периоду који јој је обележио живот. Између осталог, говорила је и о вези са некадашњим… »
"Није срамота" Луна Ђогани о Слоби Радановићу због ког се расплакала у емисији - открила шта јој се догодило након гостовања…
Блиц пре 25 дана
Нагласила је важност освешћивања и суочавања са сопственим емоцијама. Њено гостовање у емисији изазвало је позитивне реакције и похвале од публике. Луна Ђогани је недавно гостовала у емисији "На терапији са Славицом Ђукић… »
"Није то срамота" Луна Ђогани открила како се осећа након што је јавно заплакала због Слобе Радановића: Ризиковала сам све...…
Курир пре 25 дана
Луна Ђогани се, приликом последњег телевизијског гостовања, расплакала. Она је, наиме, причала о некадашњем партнеру Слоби Радановићу. - Никада више похвала нисам добила него после те емисије. Размишљала сам да ли сам требала… »
Вести дана »
Мрдић: У Специјално тужилаштво убудуће ће да се упућују стручни кадрови
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Преминула Сенка Велетанлић, позната певачица и глумица: „Отишла је тихо, достојанствено, у сну, као дама“
Данас пре 5 сати
"Гаспромњефт" потврдио да је са МОЛ-ом потписао договор о намерама о продаји НИС
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
Србија изгубила од Аустрије и испустила шансу да се победом директно пласира у наредну фазу Европског првенства
Данас пре 1 сатјош 1 повезана