Povezane vesti

"Nije sramota" Luna o Slobi Radanoviću zbog kog je zaplakala u emisiji: Otkrila šta se dogodilo posle

"Nije sramota" Luna o Slobi Radanoviću zbog kog je zaplakala u emisiji: Otkrila šta se dogodilo posle

Telegraf pre 8 sati
Luna Đogani nedavno je gostovala u jednoj emisiji koje je bilo posebno emotivno, te se tokom razgovora rasplakala i otvoreno govorila o periodu koji joj je obeležio život. Između ostalog, govorila je i o vezi sa nekadašnjim partnerom Slobom Radanovićem… »
"Nije sramota" Luna Đogani o Slobi Radanoviću zbog kog se rasplakala u emisiji - otkrila šta joj se dogodilo nakon gostovanja…

"Nije sramota" Luna Đogani o Slobi Radanoviću zbog kog se rasplakala u emisiji - otkrila šta joj se dogodilo nakon gostovanja…

Blic pre 11 sati
Naglasila je važnost osvešćivanja i suočavanja sa sopstvenim emocijama. Njeno gostovanje u emisiji izazvalo je pozitivne reakcije i pohvale od publike. Luna Đogani je nedavno gostovala u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", koja se emituje… »
"Nije to sramota" Luna Đogani otkrila kako se oseća nakon što je javno zaplakala zbog Slobe Radanovića: Rizikovala sam sve...…

"Nije to sramota" Luna Đogani otkrila kako se oseća nakon što je javno zaplakala zbog Slobe Radanovića: Rizikovala sam sve...…

Kurir pre 13 sati
Luna Đogani se, prilikom poslednjeg televizijskog gostovanja, rasplakala. Ona je, naime, pričala o nekadašnjem partneru Slobi Radanoviću. - Nikada više pohvala nisam dobila nego posle te emisije. Razmišljala sam da li sam trebala da idem na takav tip… »

Vesti dana »