Повезане вести
Луну Ђогани питали о ромском пореклу: "Поносна сам, али не волим да причам о тим стварима"
Мондо 25.12.2025
Ђоганијева је у емисији Бокија 13 причала о момку с којим је изгубила невиност, а потом евоцирала успомене из детињства, када је проговорила о својим генима и пореклу. На питање да ли има ромског порекла, Луна је искрено… »
Луна Ђогани проговорила о ромском пореклу: Споменула и Гагија, па јавно признала: Имам ту крв у себи и поносна сам
Курир 25.12.2025
Луна Ђогани је са својим супругом Марком Миљковићем гостовала код Бокија 13 у подкасту и говорила о породици и приватном животу. Ђоганијева је отворила душу и евоцирала успомене из детињства, када је проговорила о својим генима… »
Луну питали за ромско порекло! Она одмах споменула Гагија, па објаснила што је годинама ћутала: "Знам да..."
Телеграф 25.12.2025
Победница "Задруге 2", Луна Ђогани (29), заједно са својим партнером Марком Миљковићем гостовала је у подкасту код Бокија 13, где су говорили на бројне теме. Луну су питали да ли има ромског порекла, на шта је она рекла: - Имам… »
Вести дана »
Ухапшен малолетник у Београду код кога је пронађена ручна бомба
Н1 Инфо пре 46 минутајош 27 повезаних
Временска прогноза за суботу 7. фебруар 2026: Данас облачно, са кишом и снегом
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 17 повезаних
Портланд сигуран на домаћем терену: Погледајте како су Трејлблејзерси срушили Мемфис (видео)
Курир пре 2 сатајош 16 повезаних