Povezane vesti
Lunu Đogani pitali o romskom poreklu: "Ponosna sam, ali ne volim da pričam o tim stvarima"
Mondo 25.12.2025
Đoganijeva je u emisiji Bokija 13 pričala o momku s kojim je izgubila nevinost, a potom evocirala uspomene iz detinjstva, kada je progovorila o svojim genima i poreklu. Na pitanje da li ima romskog porekla, Luna je iskreno odgovorila. "Imam sa tatine… »
Luna Đogani progovorila o romskom poreklu: Spomenula i Gagija, pa javno priznala: Imam tu krv u sebi i ponosna sam
Kurir 25.12.2025
Luna Đogani je sa svojim suprugom Markom Miljkovićem gostovala kod Bokija 13 u podkastu i govorila o porodici i privatnom životu. Đoganijeva je otvorila dušu i evocirala uspomene iz detinjstva, kada je progovorila o svojim genima i poreklu. Na pitanje da… »
Lunu pitali za romsko poreklo! Ona odmah spomenula Gagija, pa objasnila što je godinama ćutala: "Znam da..."
Telegraf 25.12.2025
Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani (29), zajedno sa svojim partnerom Markom Miljkovićem gostovala je u podkastu kod Bokija 13, gde su govorili na brojne teme. Lunu su pitali da li ima romskog porekla, na šta je ona rekla: - Imam sa tatine strane. Ne… »
Vesti dana »
Iran najavio novo zatvaranje Ormuskog moreuza zbog izraelskih napada na Liban
Beta pre 53 minutajoš 23 povezane
Fudbaleri Turske sa igračem više poraženi od Paragvaja, ništa od nokaut faze SP
RTV pre 38 minutajoš 31 povezana