Povezane vesti
Lunu Đogani pitali o romskom poreklu: "Ponosna sam, ali ne volim da pričam o tim stvarima"
Mondo pre 11 sati
Đoganijeva je u emisiji Bokija 13 pričala o momku s kojim je izgubila nevinost, a potom evocirala uspomene iz detinjstva, kada je progovorila o svojim genima i poreklu. Na pitanje da li ima romskog porekla, Luna je iskreno odgovorila. "Imam sa tatine… »
Luna Đogani progovorila o romskom poreklu: Spomenula i Gagija, pa javno priznala: Imam tu krv u sebi i ponosna sam
Kurir pre 11 sati
Luna Đogani je sa svojim suprugom Markom Miljkovićem gostovala kod Bokija 13 u podkastu i govorila o porodici i privatnom životu. Đoganijeva je otvorila dušu i evocirala uspomene iz detinjstva, kada je progovorila o svojim genima i poreklu. Na pitanje da… »
Lunu pitali za romsko poreklo! Ona odmah spomenula Gagija, pa objasnila što je godinama ćutala: "Znam da..."
Telegraf pre 13 sati
Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani (29), zajedno sa svojim partnerom Markom Miljkovićem gostovala je u podkastu kod Bokija 13, gde su govorili na brojne teme. Lunu su pitali da li ima romskog porekla, na šta je ona rekla: - Imam sa tatine strane. Ne… »
Vesti dana »
Oglasili se iz "Puteva Srbije", izdali upozorenje vozačima na dve opasne pojave: Svi putni pravci prohodni, na ovim deonicama sneg napadao do 5 cm
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Pljačka apoteke u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, maloletni vinovnici uhapšeni
Danas pre 8 satijoš 2 povezane