Povezane vesti
Katarina Živković donela odluku nakon skandala sa Kijom: Tiče se misterioznog partnera, sada je definitivno
Mondo pre 22 dana
Ne prestaje da se priča o emotivnom partneru pevačice Katarine Živković nakon što je njena, sada već bivša prijatelja, Kija Kockar, otkrila javnosti o kome je zapravo reč. Katarinu ovo nije previše poremetilo budući da su svi znali da se radi o Nebojši… »
"Ja sam kraljica svog svemira", Katarina Živković progovorila o svom mužu: Želim da smanjim priče o njemu
Kurir pre 22 dana
Katarina Živković uživa u majčinstvu i karijeri, a nedavno je javnost saznala i ko je njen partner “zahvaljujući” sukobu sa drugaricom Kijom Kockar koja je to otkrila. Od tada ne prestaje da se priča kako je otac pevačicinog deteta, kojeg je dugo krila… »
"To nema veze sa mojim partnerom" Kaća Živković o povratku na scenu posle porođaja, pa priznala: "Bila sam u depresiji"
Blic pre 22 dana
O svom stilu oblačenja i ulozi majke kaže: 'Majčinstvo menja sve, pa i garderobu' Filozofski pogled na život nakon gubitka oca: 'Život je crtica između rođenja i smrti' Katarina Živković uživa u majčinstvu i karijeri, a nedavno je javnost saznala i ko je… »
Vesti dana »
STIŽE LEDENI TALAS, KOŠAVA NE POPUŠTA! Vetar sa olujnim udarima, jutra ispod nule širom Srbije
Glas juga pre 1 satjoš 14 povezanih
Gde gledati meč Srbija – Nemačka? Utakmica koja odlučuje sve na Evropskom prvenstvu
Nova pre 54 minutajoš 15 povezanih
Večeras protest studenata u Novom Sadu - predstavljaju šta za njih znači pobeda
N1 Info pre 4 minutajoš 4 povezane
EPS produžio rok za popuste za decembarske račune do 24. januara
Euronews pre 4 minutajoš 8 povezanih