Повезане вести
Катарина Живковић донела одлуку након скандала са Кијом: Тиче се мистериозног партнера, сада је дефинитивно
Мондо пре 10 сати
Не престаје да се прича о емотивном партнеру певачице Катарине Живковић након што је њена, сада већ бивша пријатеља, Кија Коцкар, открила јавности о коме је заправо реч. Катарину ово није превише пореметило будући да су сви… »
"Ја сам краљица свог свемира", Катарина Живковић проговорила о свом мужу: Желим да смањим приче о њему
Курир пре 11 сати
Катарина Живковић ужива у мајчинству и каријери, а недавно је јавност сазнала и ко је њен партнер “захваљујући” сукобу са другарицом Кијом Коцкар која је то открила. Од тада не престаје да се прича како је отац певачициног… »
"То нема везе са мојим партнером" Каћа Живковић о повратку на сцену после порођаја, па признала: "Била сам у депресији"
Блиц пре 11 сати
О свом стилу облачења и улози мајке каже: 'Мајчинство мења све, па и гардеробу' Филозофски поглед на живот након губитка оца: 'Живот је цртица између рођења и смрти' Катарина Живковић ужива у мајчинству и каријери, а недавно… »
Вести дана »
Пљачка апотеке у Рузвелтовој улици у Београду, малолетни виновници ухапшени
Данас пре 9 сатијош 2 повезане
Америка напала Нигерију! Огласио се Трамп: "Моћан удар против ИСИС, циљају и убијају невине хришћане"!
Курир пре 3 сатајош 2 повезане