Povezane vesti
Pokret Mi Snaga Naroda protiv gašenja Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu
Radio sto plus pre 17 sati
Gradski odbor pokreta “Mi Snaga Naroda” u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »
Beta pre 18 sati
Gradski odbor pokreta "Mi Snaga Naroda" u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »
Pokret Mi snaga naroda protiv gašenja Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu
Danas pre 18 sati
Gradski odbor pokreta „Mi snaga naroda“ u Nišu ocenio je danas da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje… »
Serbian News Media pre 18 sati
Gradski odbor pokreta „Mi Snaga Naroda“ u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: dizel i benzin pojeftinili za dva dinara do 2. januara
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 31 povezana
'Izveli smo savršene udare na teroristički ološ koji ubija hrišćane': Tramp
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Evakuacija u Beogradu na vodi zbog avio-bombe iz Drugog svetskog rata
Vreme pre 1 satjoš 23 povezane
Slađan Trajković osuđen na 10 godina zatvora za ratne zločine na Kosovu
Beta pre 43 minutajoš 17 povezanih
Oglasio se Batut sa novim informacijama o gripu: U odnosu na prošlu nedelju 55 odsto više obolelih, najviše među decom
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih