Povezane vesti
Pokret Mi Snaga Naroda protiv gašenja Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu
Radio sto plus 25.12.2025
Gradski odbor pokreta “Mi Snaga Naroda” u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »
Beta 25.12.2025
Gradski odbor pokreta "Mi Snaga Naroda" u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »
Pokret Mi snaga naroda protiv gašenja Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu
Danas 25.12.2025
Gradski odbor pokreta „Mi snaga naroda“ u Nišu ocenio je danas da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje… »
Serbian News Media 25.12.2025
Gradski odbor pokreta „Mi Snaga Naroda“ u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »
Vesti dana »
Izabrana nova vlada u Prištini Kurti premijer, Rašić ministar, oglasila se Srpska lista: "Nećemo podržati" (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Aljbuljena Hadžiju izabrana za predsednicu Skupštine Kosova, Slavko Simić potpredsednik iz Srpske liste
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Jedno telo nađeno na stepeništu, druga u biblioteci: Novi detalji masakra u školi u Kanadi: Ubijena i porodica osumnjičenog
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Poljoprivrednici najavili nastavak blokade Ibarske magistrale dok Vlada Srbije ne ispuni njihove zahteve
Danas pre 3 satajoš 1 povezana