Povezane vesti

Pokret Mi Snaga Naroda protiv gašenja Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu

Radio sto plus pre 17 sati
Gradski odbor pokreta “Mi Snaga Naroda” u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »

Beta pre 18 sati
Gradski odbor pokreta "Mi Snaga Naroda" u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »
Pokret Mi snaga naroda protiv gašenja Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu

Pokret Mi snaga naroda protiv gašenja Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu

Danas pre 18 sati
Gradski odbor pokreta „Mi snaga naroda“ u Nišu ocenio je danas da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje… »

Serbian News Media pre 18 sati
Gradski odbor pokreta „Mi Snaga Naroda“ u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »

Vesti dana »