Povezane vesti
Pokret Mi Snaga Naroda protiv gašenja Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu
Radio sto plus 25.12.2025
Gradski odbor pokreta “Mi Snaga Naroda” u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »
Beta 25.12.2025
Gradski odbor pokreta "Mi Snaga Naroda" u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »
Pokret Mi snaga naroda protiv gašenja Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu
Danas 25.12.2025
Gradski odbor pokreta „Mi snaga naroda“ u Nišu ocenio je danas da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje… »
Serbian News Media 25.12.2025
Gradski odbor pokreta „Mi Snaga Naroda“ u Nišu ocenio je da je predlog o stavljanju van snage sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rusije o osnivanju Rusko-srpskog humanitarnog centra u tom gradu neprihvatljiv i da predstavlja akt izdaje nacionalnih… »
Vesti dana »
"Au, Dragane..." Potresna reakcija Darka Filipovića na vest o smrti brata Darka Lazića: Estrada u šoku!
Kurir pre 4 minutajoš 56 povezanih
Američka vojska pozvala civile da se udalje od iranskih luka u Ormuskom moreuzu
NIN pre 44 minutajoš 60 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael gađao stambenu zgradu u Bejrutu, tri teretna broda pogođena u Ormuskom moreuzu, Teheran poziva region da otkrije položaje američkih i izraelskih snaga
Insajder pre 28 minutajoš 84 povezane
Cetinski polupraznu arenu u Zagrebu želi da rasproda kao patriotski koncert. Licemerno ponašanje Tonija i njegove žene: Njihov potez razbesneo je i mnoge Hrvate.
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
Lista studenata i građana „Bor, naša odgovornost“ pozvali na skup „Budi glas promene“
Ist media pre 6 satijoš 27 povezanih