Povezane vesti
Pevačica smuvala bivšeg svoje koleginice. Sada razmenjuju nežnosti javno, a kada se sa njom suočila usledio šok: "I meni je…
Blic pre 8 sati
Aleksandra je rekla da bi pevala bivšem na svadbi sa koleginicom Marija je istakla da je njihova veza ozbiljna Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina u vezi je sa Darkom Dobričaninom koji je svojevremeno bio u emotivnom odnosu sa Aleksandrom… »
Mahrina u ljubavnom zanosu sa bivšim dečkom Aleksandre Mladenović! Nakon neprijatne situacije sada podelili intimu javno
Kurir pre 8 sati
Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina u vezi je sa Darkom Dobričaninom koji je svojevremeno bio u emotivnom odnosu sa Aleksandrom Mladenović. Marina ne krije da je srećna u ljubavi, a sada je na mrežama podelila njihove zajedničke fotografije… »
Mahrina razmenjuje strasti s bivšim dečkom Aleksandre Mladenović! Ona je upozorila: "I ja sam mislila da..."
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina objavila je prvi put video na kojem razmenjuje nežnosti s bivšim dečkom Aleksandre Mladenović, starije koleginice. Mahrina je izvesni period sa Darkom Dobričaninom u vezi, i to javnoj, a sada su pali i prvi… »
Vesti dana »
Pljačka apoteke u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, maloletni vinovnici uhapšeni
Danas pre 7 satijoš 2 povezane