Povezane vesti
"Nijednu alimentaciju nisam nikada videla, nisam ga tužila jer..." Sanja Marinković progovorila o razvodu od biznismena: To…
Kurir pre 1 dan
Voditeljka Sanja Marinković govorila je o razvodu od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju. "Vi ste doživeli onaj razvod koji sam ja servirala u medijima. To je bilo izuzetno teško psihički za mene, svi su mi govorili kako se ti… »
"Nijednu alimentaciju nisam nikada videla, nisam htela da ga tužim" Sanja Marinković o razvodu od bivšeg muža, ovako je sinu…
Blic pre 1 dan
Sanja istakla važnost očuvanja roditeljskog odnosa i poštovanja u zajedničkom roditeljstvu. Ona je komentarisala alimentaciju, naglašavajući da je fokus bio na brizi i poštovanju, a ne na finansijskim aspekima. Voditeljka Sanja Marinković govorila je o… »
"Nijednu alimentaciju nisam videla", Sanja Marinković o razvodu od bivšeg muža: "Nisam htela da ga tužim"
Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Sanja Marinković otvoreno je govorila o razvodu od Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina Strahinju, i o svemu što je prethodilo toj odluci. Podelila je detalje o tome kako je došlo do rastanka, pa je progovorila i o alimentaciji. - Vi ste… »
Vesti dana »
(VIDEO) Kameron Pejn nakon prve utakmice u dresu Partizana: Razumljivo je da su navijači bili ljuti
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
Tramp pre sastanka sa Zelenskim: Sudbina mira u Ukrajini zavisi od mene
Danas pre 48 minutajoš 1 povezana
Kraj drame: Pronađen Marko (11) koji je nestao dok se šetao sa porodicom: "Uplašio se psa, odlutao u šumu i zaspao"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana