Povezane vesti
"Čovek misli da je našao kućnu pomoćnicu": Pevač doživeo linč zbog izjava o ženi, kolege stale u odbranu
Mondo pre 1 dan
Pevač Uroš Živković je u više navrata javno istakao kako je majka ta koja treba da vodi računa o detetu, te se zato našao na meti napada udrženja za zaštitu žena, koje smatraju da je nakon ovakve izjave nebitno kako peva. " Našao sam ženu koja može da mi… »
Pevač doživljava javni linč zbog izjave o supruzi Uključila ze organizacija za zaštitu žena, a kolege stale uz njega, "Tuga za…
Kurir pre 1 dan
Pevač Uroš Živković doživeo je javni linč nakon što je izjavio da je našao ženu koja će da mu podiže dete i održava kuću. On je u više navrata javno istakao kako je majka ta koja treba da vodi računa o detetu, te se zato našao na meti napada udrženja za… »
Vesti dana »
Petković: Pobeda Srpske liste na izborima znači pobedu srpske sloge i jedinstva
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(VIDEO) Kameron Pejn nakon prve utakmice u dresu Partizana: Razumljivo je da su navijači bili ljuti
Danas pre 30 minutajoš 5 povezanih
(Foto) Jezivi prizori sa Zapadne Morave: Isplivali šarani i somovi od po 20 kila, ne zna se uzrok velikog pomora
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 0 minutajoš 1 povezana
Lisice i lanci Plesači vezali Milicu Pavlović, a onda je usledio delirijum (video)
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana