Povezane vesti
Veljko Paunović kao novi selektor Meksika? „Sve je moguće!“
Hot sport 25.12.2025
Mogli bi da se desi u budućnosti. Veljko Paunović u razgovoru za „Claro Sports“ govorio je o svom iskustvu u meksičkom fudbalu i otkrio šta smatra ključem uspeha reprezentacije Meksika. Selektor Srbije najpre je istakao rad svog kolege, selektora… »
Paunović selektor Meksika? Sve je moguće kad me fudbal odvede tamo gde sam potreban...
Kurir 25.12.2025
Paunović posebno ceni se selektora reprezentacije Meksika, Havijera Agirea i njegov rad. "Ja mislim da je ono što Havijer Agire radi upravo ključ – vera. Treba verovati tim momcima, treba im reći ko su i šta su: dobri su, konkurentni su, sposobni su… »
Paunović na klupi Meksika? "Sve je moguće"
B92 25.12.2025
Veljko Paunović je dao intervju za Claro Sports gde se osvrnuo na svoj rad u meksičkom fudbalu. Posebno je istakao selektora reprezentacije Meksika, Havijera Agirea. "Ja mislim da je ono što Havijer Agire radi upravo ključ – vera. Treba verovati tim… »
Vesti dana »
Vučić: Kurti sutra kod Makrona, izneće dva zahteva, molim svetske zvaničnike da se ne igraju s tim
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Jedna osoba teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar – Raška
Danas pre 5 minutajoš 1 povezana
(VIDEO) Džeko uveo meč u Kardifu u produžetke, Bosna i Hercegovina posle penala u finalu baraža za Mundijal
Danas pre 40 minutajoš 1 povezana
U Srbiji danas hladnije sa kišom i snegom, najniža dnevna temperatura dva stepena
Nova pre 19 minutajoš 1 povezana
Temperatura noćas drastično pada, stiže i sneg! Meteorolog upozorava: Za tri dana pašće kiše kao za čitav mesec
Blic pre 4 satijoš 1 povezana