Povezane vesti
"I moj sin je imao probleme s narkoticima": Holivudska legenda o stravičnom ubistvu Roba Rajnera
Mondo 25.12.2025
Daglas je rekao da mu je lično iskustvo sa zavisnošću njegovog sina Kamerona pomoglo da razume Rajnera i izazove sa kojima se suočavao njegov sin Nik. "S ovom strašnom tragedijom shvatamo koliki je pritisak trpeo u životu sa svojim sinom“, rekao je Majkl… »
„I ja sam imao sina koji je imao problema sa narkoticima“: Majkl Daglas otkrio o kakvim problemima je razgovarao sa Robom…
Nova 25.12.2025
Holivudski glumac Majkl Daglas prisetio se bliskog odnosa koji je imao sa rediteljem Robom Rajnerom, ističući da su ih dodatno povezali razgovori o problemima koje su obojica imali sa svojim sinovima. Daglas je rekao da mu je lično iskustvo sa zavisnošću… »
Vesti dana »
Uprava Policije Crne Gore: Državljani Srbije kojima je zabranjen ulazak imali transparente "Srbija pobeđuje", uređaj za komunikaciju... (FOTO)
N1 Info pre 12 minutajoš 40 povezanih
VJT odbacilo prijavu protiv policajaca koji su obezbeđivali Milića, navode da nisu bili na licu mesta u trenutku ubistva
N1 Info pre 13 minutajoš 47 povezanih
Komitet Evropskog parlamenta upozorava na izgubljeno vreme na Kosovu zbog političke krize
Slobodna Evropa pre 8 minutajoš 27 povezanih
Zabrane se vraćaju kao bumerang: Da li su izmene pravilnika Direktorata usmerene protiv Viz Era?
Danas pre 1 satjoš 33 povezane
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Serbian News Media pre 3 minutajoš 23 povezane