Povezane vesti
"I moj sin je imao probleme s narkoticima": Holivudska legenda o stravičnom ubistvu Roba Rajnera
Mondo 25.12.2025
Daglas je rekao da mu je lično iskustvo sa zavisnošću njegovog sina Kamerona pomoglo da razume Rajnera i izazove sa kojima se suočavao njegov sin Nik. "S ovom strašnom tragedijom shvatamo koliki je pritisak trpeo u životu sa svojim sinom“, rekao je Majkl… »
„I ja sam imao sina koji je imao problema sa narkoticima“: Majkl Daglas otkrio o kakvim problemima je razgovarao sa Robom…
Nova 25.12.2025
Holivudski glumac Majkl Daglas prisetio se bliskog odnosa koji je imao sa rediteljem Robom Rajnerom, ističući da su ih dodatno povezali razgovori o problemima koje su obojica imali sa svojim sinovima. Daglas je rekao da mu je lično iskustvo sa zavisnošću… »
Vesti dana »
Orban: "Dobili smo više od 2,25 miliona glasova"; "Sa istim rezultatom 2014. ostvarili smo veliku pobedu"
B92 pre 45 minutajoš 41 povezana
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 35 minutajoš 112 povezane
Obradović pričao o Realu i pomenuo Jaga: Fali nam iskustvo odigravanja velikih utakmica... Odluka o Brazilcu je u interesu kluba!
Kurir pre 35 minutajoš 31 povezana
AMSS: Putnički automobili na prelazima Preševo i Sremska Rača oko pola sata
Serbian News Media pre 3 satajoš 22 povezane