Povezane vesti
"Popravljaj se sam, druže, ostani u kanti za smeće": Bivša žena Ace Lukasa napravila buru na mrežama
Mondo 25.12.2025
Bivša supruga folkera Ace Lukasa Sonja Vuksanović, izazvala je pravu buru na društvenim mrežama nakon što je objavila poruku koja je mnoge začudila. Kratka, ali vrlo jasna objava podigla je pravu buru. "Kad se jednom psihički dovedeš u red posle… »
"Popravljaj se sam, ostani toksičan u kanti za smeće" Sonja Vuksanović se javno obratila Lukasu, šokirala porukom! (foto)
Kurir 25.12.2025
Sonja Vuksanović, bivša supruga pevača Ace Lukasa, izazvala je pravu buru na društvenim mrežama nakon što je podelila objavu upućenu bivšem mužu, koja je mnoge začudila. Kratka, ali vrlo jasna poruka koju je objavila privukla je veliku pažnju javnosti… »
Vesti dana »
Studenta Inasa Hodžića muškarac udario u glavu u Novom Sadu, policija nije reagovala
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
"Sačuvaćemo Maticu srpsku!" Vučević o događajima ispred SNP u Novom Sadu: "Šačica ekstremista želi da određuje ko može, a ko ne može da dođe"
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Gastoz došao sa misterioznom devojkom Poznati se sjatili kod Nadice Ademov: Voditeljka ima bezobrazan dekolte, a tek da vidite poklon od Kaće i Gobelje (video)
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana
"Postoje snimci sa sigurnosnih kamera" Baka Prase otkrio detalje slučaja nakon što mu je zapaljen auto od 500.000 evra: "Ako imaš neki problem, sedneš sa mnom i rešiš ga"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Novinar o napadu na studente: Čini mi se da su samo čekali priliku da ih napadnu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana