Povezane vesti
Raketa Sojuz lansirala satelit u orbitu
Politika 25.12.2025
Letelica postavljena u ciljnu orbitu na vreme. Lansiranje rakete-nosača Sojuz-2.1a, sa kosmodroma Pleseck u predviđenu orbitu odvijalo se po planu, a letelica je postavljena u ciljnu orbitu na vreme, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane. Raketa… »
Rusija: Raketa Sojuz lansirala satelit u orbitu
RTV 25.12.2025
MOSKVA - Lansiranje rakete-nosača Sojuz-2.1a, sa kosmodroma Pleseck u predviđenu orbitu odvijalo se po planu, a letelica je postavljena u ciljnu orbitu na vreme, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane. Raketa Sojuz-2.1a, koja je lansirana danas sa… »
Rusija uspešno lansirala raketu Sojuz-2.1a sa kosmodroma Pleseck
Euronews 25.12.2025
Lansiranje rakete-nosača Sojuz-2.1a, sa kosmodroma Pleseck u predviđenu orbitu odvijalo se po planu, a letelica je postavljena u ciljnu orbitu na vreme, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane. Raketa Sojuz-2.1a, koja je lansirana danas sa… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 43 minutajoš 11 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 59 minutajoš 8 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 4 satijoš 3 povezane