Povezane vesti
Bivši rijaliti učesnik dobio drugo dete: Dali mu sinu moćno ime
Kurir pre 1 dan
Bivši učesnik rijalitija Elite Dino Dizdarević objavio je na svom Instagram profilu da je dobio svoje drugo dete. On ne krije koliko je srećan, a otkrio je i koje ime su on i njegova supruga dali sinu. "Hvala dragom Alahu. Ja i moja voljena supruga smo… »
Bivši zadrugar dobio drugo dete! Podelio lepe vesti, a sinu dao moćno ime
Telegraf pre 1 dan
Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Dino Dizdarević podelio je lepe vesti sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. On je na Instagramu objavio da su on i njegova supruga po drugi put postali roditelji i da je na svet stigao njihov sin. - Hvala dragom… »
Bivši učesnik Zadruge dobio drugo dete Puca od sreće, a tek da čujete moćno ime koje je dao sinu: "Dobrodošao"
Blic pre 1 dan
Novopečeni roditelji su odlučili da svom sinu daju nesvakidašnje ime. Dizdarević je izrazio zahvalnost zbog rođenja sina. Bivši učesnik rijalitija "Zadruga Elita" Dino Dizdarević objavio je na svom Instagram profilu da je dobio svoje drugo dete. On ne… »
Vesti dana »
"Penzioneri će za 7 dana primiti najveće penzije u istoriji!" Vučić: "Nismo mi prodavali NIS, već su ga oni prodavali, po prvi put imamo stabilnu valutu"
Blic pre 16 minutajoš 28 povezanih
Vojska obavestila Putina: Rusi zauzeli Dmitrov i Guljajpolje; Da li Zelenski ima "plan B";
RTS pre 16 minutajoš 63 povezane
Nove bravure Nika Paza, Komo se vratio u ''evrozonu'', Kaljari iznenadio u Torinu
Sportske.net pre 1 satjoš 24 povezane
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 7 satijoš 25 povezanih