Povezane vesti
Bivši rijaliti učesnik dobio drugo dete: Dali mu sinu moćno ime
Kurir pre 25 dana
Bivši učesnik rijalitija Elite Dino Dizdarević objavio je na svom Instagram profilu da je dobio svoje drugo dete. On ne krije koliko je srećan, a otkrio je i koje ime su on i njegova supruga dali sinu. "Hvala dragom Alahu. Ja i moja voljena supruga smo… »
Bivši zadrugar dobio drugo dete! Podelio lepe vesti, a sinu dao moćno ime
Telegraf pre 25 dana
Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Dino Dizdarević podelio je lepe vesti sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. On je na Instagramu objavio da su on i njegova supruga po drugi put postali roditelji i da je na svet stigao njihov sin. - Hvala dragom… »
Bivši učesnik Zadruge dobio drugo dete Puca od sreće, a tek da čujete moćno ime koje je dao sinu: "Dobrodošao"
Blic pre 26 dana
Novopečeni roditelji su odlučili da svom sinu daju nesvakidašnje ime. Dizdarević je izrazio zahvalnost zbog rođenja sina. Bivši učesnik rijalitija "Zadruga Elita" Dino Dizdarević objavio je na svom Instagram profilu da je dobio svoje drugo dete. On ne… »
Vesti dana »
Ona je Nemanji Vidiću najveća podrška: Ana se retko pojavljuje u javnosti, rodila mu je troje dece, a malo ko zna da je završila težak fakultet
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Još jedna železnička nesreća u Španiji Voz iskočio iz šina kod Barselone: Ima mrtvih, najmanje 20 osoba povređeno
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Penjaroja nakon prvog evroligaškog trijumfa na klupi Partizana: Srećan sam, jer igrači počinju da razumeju kako je potrebno igrati da bi se pobeđivalo
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Srbija doživela prvi poraz na Evropskom prvenstvu, predstoji polufinale
Danas pre 1 satjoš 2 povezane