Povezane vesti
"Uhvatio me za kosu i vikao - takve kao ti plaćam 50 €": Gost nasrnuo na pevačicu, otkriveni detalji stravičnog napada
Mondo pre 1 dan
Pevačica Jelena Gerbec ispričala je neprijatno iskustvo koje je doživela tokom jednog nastupa, otkrivši da je bila izložena ozbiljnom pritisku jer nije odmah ispunila muzičku želju jednog gosta. Kako je navela, situacija je brzo eskalirala i pretvorila… »
„Uhvatio me je za kosu i rekao – ja takve kao ti plaćam 50 evra“ Pevačica preživela horor na nastupu
Nova pre 1 dan
Pevačica je na jednom privatnom slavlju doživela neprijatnu situaciju od jednog gosta koji je nasrnuo na nju. Jelena Gerbec nedavno je ispričala jedno od najneprijatnijih iskustava u karijeri, kada joj je jedan od gostiju prišao i počupao za kosu, takođe… »
"Uhvatio me je za kosu i rekao - ja takve kao ti plaćam 50 evra" Pevačica preživela horor: "Počela sam da plačem, prestravila…
Blic pre 1 dan
Istakla je da radi na samopouzdanju i ostaje dosledna svojoj prirodi Incident je završen intervencijom organizatora koji su se izvinili pevačici Pevačica Jelena Gerbec otkrila je neprijatnost koju je doživela na jednom nastupu. Ona je objasnila da je… »
"Uhvatio me za kosu i vikao - takve plaćam 50 €" Naša pevačica doživela horor na nastupu, prestravila se!
Kurir pre 1 dan
Pevačica Jelena Gerbec otkrila je neprijatnost koju je doživela na jednom nastupu. Ona je objasnila da je prošla kroz pakao zato što gostu nije otpevala pesmu kada je on to želeo. Jelena je tada doživela i da gost nasrne na nju i počupa je za kosu, a… »
"Ja takve plaćam 50 evra!" Pevačica nije otpevala gostu pesmu, pa doživela horor: "Uhvatio me je za kosu i..."
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Jelena Gerbec doživela je užas na jednom nastupu i to zbog toga što nije otpevala pesmu jednom gostu u trenutku kada je on to poželeo. - Imala sam na svirci situaciju, nisam otpevala pesmu u trenutku kada je to gost želeo. On je platio pesmu… »
Vesti dana »
Pregovori o prodaji ruskog udela u NIS-u i interesi Srbije, Mađarske i Rusije
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 7 povezanih
Objavljena nova fotografija napadača sa Novog Beograda: Hitno saopštenje MUP - javite se ako ga vidite
Mondo pre 22 minutajoš 25 povezanih
Saša Obradović sve o kodiju i nvori! Ovo zanima sve navijače Crvene zvezde!
Kurir pre 2 minutajoš 58 povezanih
Zelenski odgovorio Rusiji: Želimo mir, ali Putin je čovek rata i plaši se da to javno prizna
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih