Повезане вести

„Ухватио ме је за косу и рекао – ја такве као ти плаћам 50 евра“ Певачица преживела хорор на наступу

„Ухватио ме је за косу и рекао – ја такве као ти плаћам 50 евра“ Певачица преживела хорор на наступу

Нова 26.12.2025
Певачица је на једном приватном слављу доживела непријатну ситуацију од једног госта који је насрнуо на њу. Јелена Гербец недавно је испричала једно од најнепријатнијих искустава у каријери, када јој је један од гостију пришао… »
"Ухватио ме за косу и викао - такве као ти плаћам 50 €": Гост насрнуо на певачицу, откривени детаљи стравичног напада

"Ухватио ме за косу и викао - такве као ти плаћам 50 €": Гост насрнуо на певачицу, откривени детаљи стравичног напада

Мондо 26.12.2025
Певачица Јелена Гербец испричала је непријатно искуство које је доживела током једног наступа, откривши да је била изложена озбиљном притиску јер није одмах испунила музичку жељу једног госта. Како је навела, ситуација је брзо… »
"Ухватио ме је за косу и рекао - ја такве као ти плаћам 50 евра" Певачица преживела хорор: "Почела сам да плачем, престравила…

"Ухватио ме је за косу и рекао - ја такве као ти плаћам 50 евра" Певачица преживела хорор: "Почела сам да плачем, престравила…

Блиц 26.12.2025
Истакла је да ради на самопоуздању и остаје доследна својој природи Инцидент је завршен интервенцијом организатора који су се извинили певачици Певачица Јелена Гербец открила је непријатност коју је доживела на једном наступу… »
"Ухватио ме за косу и викао - такве плаћам 50 €" Наша певачица доживела хорор на наступу, престравила се!

"Ухватио ме за косу и викао - такве плаћам 50 €" Наша певачица доживела хорор на наступу, престравила се!

Курир 26.12.2025
Певачица Јелена Гербец открила је непријатност коју је доживела на једном наступу. Она је објаснила да је прошла кроз пакао зато што госту није отпевала песму када је он то желео. Јелена је тада доживела и да гост насрне на њу и… »
"Ја такве плаћам 50 евра!" Певачица није отпевала госту песму, па доживела хорор: "Ухватио ме је за косу и..."

"Ја такве плаћам 50 евра!" Певачица није отпевала госту песму, па доживела хорор: "Ухватио ме је за косу и..."

Телеграф 26.12.2025
Певачица Јелена Гербец доживела је ужас на једном наступу и то због тога што није отпевала песму једном госту у тренутку када је он то пожелео. - Имала сам на свирци ситуацију, нисам отпевала песму у тренутку када је то гост… »

Вести дана »