Povezane vesti
"Napio me je i dao mi drogu, čovek je bio problem": Bil Gejts šokirao priznanjem, ovako je prvi put probao LSD
Mondo pre 15 sati
Američki milijarder Bil Gejts, koji je godinama važio za najbogatijeg čoveka na svetu, otkrio je da je osoba koja je dovodila u pitanje njegov intelekt tokom tinejdžerskih dana istovremeno imala snažan uticaj na njega da eksperimentiše sa drogom… »
Kako je Bil Gejts došao u kontakt sa drogom LSD? Milijarder ima dosta iskustva i sa "travom", alkoholom...
Telegraf pre 17 sati
Eksperimentisanje, rizik i kajanje. Američki milijarder Bil Gejts, koji je godinama bio najbogaitji čovek na planeti, otkrio da je ista osoba koja je tokom njegovog tinejdžerskog doba iu pitanje dovodila njegov intelekt, takođe uticala na njega da… »
Vesti dana »
(VIDEO) Kameron Pejn nakon prve utakmice u dresu Partizana: Razumljivo je da su navijači bili ljuti
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
(Foto) Jezivi prizori sa Zapadne Morave: Isplivali šarani i somovi od po 20 kila, ne zna se uzrok velikog pomora
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 56 minutajoš 1 povezana
Kraj drame: Pronađen Marko (11) koji je nestao dok se šetao sa porodicom: "Uplašio se psa, odlutao u šumu i zaspao"
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana
Saobraćajci zaustavili nasilnog vozača, sa skoro dva promila alkohola u krvi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana