Povezane vesti

Ona nikog ne sluša: Šok snimak iz kafane - Vesna Zmijanac sa uživanjem puši 10 dana nakon izlaska iz bolnice

Ona nikog ne sluša: Šok snimak iz kafane - Vesna Zmijanac sa uživanjem puši 10 dana nakon izlaska iz bolnice

Telegraf pre 11 sati
Vesna Zmijanac je sinoć, 25. decmebra stigla na nastup u jednoj beogradskoj kafani u Skadarliji, u pratnji bliskih ljudi koji su je sve vreme pridržavali. To je bio prvi put da se pevačica pojavljuje u javnosti nakon što je nedavno hitno zadržana u… »
(Video) Pre 10 dana izašla iz bolnice, Vesna Zmijanac na nastupu zapevala "Nevero moja", publiku bacila u trans

(Video) Pre 10 dana izašla iz bolnice, Vesna Zmijanac na nastupu zapevala "Nevero moja", publiku bacila u trans

Blic pre 14 sati
Naglasila je da voli da radi i da planira nastupe. Pevačica je govorila o svojoj zdravstvenoj situaciji. Pevačica Vesna Zmijanac sinoć je imala nastup u jednoj beogradskoj kafani i to je bio ujedno prvi put da se pojavila u javnosti nakon što je izašla… »
"Ne poštujem ništa što mi lekari kažu": Vesna Zmijanac nakon teške operacije na nastupu, progovorila o svom stanju

"Ne poštujem ništa što mi lekari kažu": Vesna Zmijanac nakon teške operacije na nastupu, progovorila o svom stanju

Mondo pre 16 sati
Pevačica Vesna Zmijanac (68) sinoć se prvi put pojavila pred publikom nakon što joj je zdravstveno stanje ozbiljno bilo narušeno. Podsetimo, njoj su nedavno ugrađena tri stenta, a iz bolnice je otpuštena 15. decembra. Međutim, Vesna je imala svoj prvi… »
Vesnu Zmijanac pridržavaju: Prvi put u javnosti nakon intervencije: "Ne poštujem šta mi doktori kažu" (video)

Vesnu Zmijanac pridržavaju: Prvi put u javnosti nakon intervencije: "Ne poštujem šta mi doktori kažu" (video)

Blic pre 1 dan
Planira da praznike provede s porodicom, dok koncert u Areni ostaje u planu. Pevačica ističe da njena muzika privlači publiku svih generacija. Pevačica Vesna Zmijanac (68) večeras se prvi put pojavila u javnosti nakon što su joj ugradili 3 stenta. Izašla… »

Vesti dana »