Povezane vesti
"Ona zarađuje milione jer snima decu dok jedu sarmu" Adam Adaktar surovo o Dijani Diline: "Ljudi u Srbiji se lože na to, ne…
Blic pre 2 sata
Adam je podvukao da je autentičan i da prati svoje principe bez obzira na mišljenja drugih. On ističe da vodi uspešan poslovni i porodični život, što smatra ostvarenjem snova. Adam Adaktar progovorio je o svojoj prijateljici Dijani Diline, te otkrio da… »
"Problem je što sam lep, da mi je kraća noga ne bi me dirali": Adaktar se oglasio zbog loših komentara i osude javnosti
Mondo pre 5 sati
Adam Adaktar, "kralj obrva" i javna ličnost koja svojim izjavama često izaziva negativne reakcije javnost, nedavno je šokirao domaću javnost kada je otkrio prave razloge sukoba sa Sekom Aleksić. Otkrio je da mu je tražila novac da se pojavi u njegovoj… »
"Da sam malo ružniji, deblji i sa kraćom nogom, niko me ne bi dirao" Adam Adaktar o lošim komentarima i osudi: Ljudi žele da…
Kurir pre 7 sati
Adam Adaktar govorio je o lošim komentarima i osudi ljudi. Adam je bez dlake na jeziku otkrio šta misli da je uzrok lavine izjava i negativnih priča kada je u pitanju njegov lik i delo. - Ja sam mnogo lep. To je poenta, da sam malo ružniji, deblji, niži… »
Seka Aleksić otkrila pravi razlog svađe sa Adamom Adaktarom
Nova pre 10 sati
Samozvani "kralj obrva" Adam Adaktar nedavno je govorio o sukobu sa estradnom zvezdom, koja ga je uvredila tražeći novac za reklamu. Seka Aleksić je odgovorila na ove optužbe, ističući da je plaćanje reklame uobičajena procedura, kao i da to nije pravi… »
"Ona snima kako joj deca jedu sarmu!" Adaktar o Dijani Dilajn, otkrio kako zarađuje: "U Srbiji se lože na to"
Telegraf pre 11 sati
O sukobu sa Sekom: "Dala mi je muža na telefon, a on je tražio 25.000€" Kontroverzni Adam Adaktar pomenuo je Dijanu Radonjić poznatiju kao Dijanu Dilajn i otkrio detalje koje javnost nije znala o njenoj zaradi. Adam Adaktar je otkrio koliko je drugačiji… »
"Ne želim prezentaciju na sarmi" Adam Adaktar surovo o snimanju Dijane Dilajn i trendovima u Srbiji: Nose maske koje sam ja…
Kurir pre 11 sati
Adam Adaktar govorio je o svom privatnom i poslovnom životu, te je iskreno i bez dlake na jeziku objasnio koliko je svoj i da se to neće promeniti. Ne zanimaju ga tuđa mišljenja ili praćenje trendova, već ga zanima samo da prati svoj stil i osećanja… »
"Naravno da sam tražila novac da ga reklamiram", Seka Aleksić žestoko odgovorila Adaktaru - otkrila pravi razlog sukoba
Kurir pre 14 sati
Seka Aleksić odgovorila je na izjave Adama Adaktara, poznatog i kao "kralj obrva", u kojima je govorio o zategnutim odnosima sa pevačicom, sa kojom je ranije imao saradnju i dobar odnos. - Seka je prestala zbog bogohuljenja koje mi je jako smetalo. Nemam… »
"Seka mi je dala muža na telefon i tražio mi 20.000 evra": Adaktar žestoko potkačio pevačicu, ona ga brutalno spustila
Mondo pre 14 sati
Adam Adaktar nedavno je šokirao domaću javnost kada je otkrio prave razloge sukoba sa Sekom Aleksić. On je gostujući u jednoj emisiji upitan da li su njegove izjave vezane za pravoslavnu veru razlog njihovog udaljavanja, a on je to oštro negirao. - Seka… »
"Dala mi je muža na telefon, tražio mi je 25.000 evra" Adam Adaktar otkrio detalje svađe sa Sekom Aleksić, ona odmah…
Blic pre 1 dan
Seka ističe da je normalno da traži novac za reklamu Adam ističe da je pevačicu smatrao ne samo klijentom, već i prijateljicom Samoprozvani "kralj obrva", Adam Adaktar, progovorio je o sukobu sa pevačicom Sekom Aleksić. Oni su godinama sarađivali kada je… »
Vesti dana »
Petković: Pobeda Srpske liste na izborima znači pobedu srpske sloge i jedinstva
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(VIDEO) Kameron Pejn nakon prve utakmice u dresu Partizana: Razumljivo je da su navijači bili ljuti
Danas pre 30 minutajoš 5 povezanih
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 0 minutajoš 1 povezana
Lisice i lanci Plesači vezali Milicu Pavlović, a onda je usledio delirijum (video)
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana